Slik handicap en hest løp med tempo

Slik handicap en hest løp med tempo

Å vinne en hest løp er en av de mest spennende sivet en handicapper vil føles. Men spør noen som vet litt om hesteveddeløp, og de vil fortelle deg at den raskeste hesten ikke vinner alltid alle løp. Når du snakker om en hest løp, er en av de viktigste faktorene tempo. Her er hvordan du handicap et løp mens du finner i takt

Du trenger:. . .
Horse racing skjema som viser tidligere forestillinger


en
Regne ut hvordan hestene løpe. Sjekk de nyeste siste opptredener for hver hest, tar varsel om hvordan de kjører. Har de liker å lede løpet? Har de sitte i en stalking posisjon rett bak lederne? Eller som de gjør for å være i ryggen og kommer flygende på slutten? Dette er svært viktig spørsmål å finne ut svarene på. I utgangspunktet, hester har stiler som de liker å kjøre. Hvis en hest fortid forestillinger viser at de er nesten alltid i ledelsen for første halvdel av løpet, kan du satse på at de kommer til å bli gunning for foran i dette løpet også. Hvis du har noen av disse hestene alle går for foran, kan du være sikker på at du vil ha en varm tempo opp foran.
to.
Få et inntrykk av hvordan de første fjerding eller så bør gå. Hva dette betyr er, ser på hvordan hester liker å løpe, finne ut hvilke hester eller hester du mener bør være i front, og deretter hvem som skal være rett bak dem. Hvis du har tre hester som stadig kjører i front, er det en god sannsynlighet for at alle disse tre utfordrere vil være ute fronten i begynnelsen av løpet. Derfor, hvis du finner ut at rase er pepret med lukking hester, så en hest kan være i stand til å få en enkel bly.
tre.
Nå må du ta noen avgjørelser. Du har allerede funnet ut hvordan hestene skal kjøre og hvor de bør være etter første kvartal mile. Nå må du bestemme hvordan løpet vil bli vunnet-hvilken stil løperen synes å ha en kant basert på hvordan tempoet vil forme ut. Dersom løpet har massevis av fart i det, kanskje en tettere kan dra nytte av en hot tempo-kamp foran, eller kanskje en hest vil gjøre en enkelt leder som den ensomme hastighet og gå wire-til-wire. Nå er tiden inne til å bestemme hvilken type løperen vil ha kanten basert på hvor fort hestene vil gå foran.
fire.
Nå som du har bestemt deg, alt du har igjen å gjøre er å satse tilsvarende og penger i å vinne billetter!

Tips og advarsler


 • Pace er ekstremt viktig. De fleste hester kan egentlig bare løpe så fort. Den slags raske tempo som gir kanten til closers er et første kvartal-mile på under 23 sekunder og en halv mil på under 47 sekunder. Disse raske deler vil føre til at fronten løpere til å trette ut kommer rundt siste sving hvor closers skal finne sine skrittlengde.
 • En av de beste vinklene for å satse på hesteveddeløp er ensomme hastighet. Hvis tempo handicapping tyder på at en hest kan gjøre en enkel bly, og bør være i stand til å kjøre mykt fraksjoner rundt banen, kan du gjøre et stort poeng.
 • Horse racing er ikke en vitenskap, og det er heller tempo handikap. Tror du at sekretariatets berømte Belmont seier kunne bli sett på de siste forestillingene? De deler var utrolig rask og hesten bare fortsatte å gå. Noen ganger du gjør alt du kan gjøre og kortene bare ikke faller din vei.
 • Vær forsiktig og bare gamble med penger du har råd til å tape.


 • relaterte artikler


  hvor å hindre i beach volleyball
  hvordan du gjør en tilbake Handspring på en skum matte
  hvordan du bruker lane piler når bowling
  hvordan å ri en Dirtbike!!
  hvordan å strekke etter bowling
  hvordan bli en bedre basketball forsvarer.
  hvordan du gjør en stor støvel i bryting
  hvordan å score et straffespark i fotball
  Slik lykkes i svømming den engelske kanal
  hvordan stigen øvelser for triathlon trening