Slik finner tryggere alternativer til skråtobakk

Slik finner tryggere alternativer til skråtobakk

Skråtobakk har lenge vært en del av baseball, nesten et ritual i seg selv for spillere å konsumere. I løpet av de siste tiårene har vi lært om farene ved tobakk, men heldigvis finnes det flere alternativer der ute i disse dager enn noen gang før. Baseball spillere kan nå slappe av, holde spytter av hjertens innhold og ikke bekymre deg om deres kjeve råtnende av! Denne artikkelen vil gi noen ideer om noen trygge alternativer for ballspiller som ikke kan bære tanken på å spille uten en munnen stappet full av noe

Noen trygge alternativer for skråtobakk


en.
Big League Chew. Dette nå klassiske bubble gum var alle raseri da det ble populært på 80-tallet. Den appellerer til ballplayers er at det er pakket i en pose, akkurat som ekte tobakk. Den tyggis i seg selv er makulert, å gi den en konsistens mer som the real thing. Den eneste ulempen er litt sukker.
To.
Jerky tygge. Dette er rettet mer mot den spilleren som dips, rathers enn tygger. Jerky Chew er faktisk bare makulert beef jerky som er solgt i plast "bokser" mye som Skoal eller København eller andre populære dipping tobakk. Spilleren kan fremdeles kjenne en kul i buksen som beholderen er det samme størrelse som tobakk tinn, og jerky er makulert, slik at den kan plasseres mellom kinnet og tannkjøttet, akkurat som the real thing! Litt for mye av dette og munnen vil få en litt sår fra salt, men det er fortsatt bedre enn å miste kjeven eller tungen!
Tre.
Spis solsikkefrø. Solsikkefrø har eksistert lenge på ballen spillerne ikke ønsker å miste ansikt. De fleste spillere går for hele frø, stapper gobs inn i munnen deres, og foretrakk å knekke og dra frøet ut med tungen sin. Det gjør for en flott tid waster når beholderen ikke finner streiken sonen, og du er overlatt til dine egne enheter i utmark. Solsikkefrø nå kommer i et stort utvalg av smaker, slik som grill, jalapeno og ranch. Den eneste virkelige ulempen er at disse små suckers har mer salt i deres skall enn selv de jerky gjør, og etter en munnfull, tannkjøttet og leppene er trolig bli rå. Skylle munnen med mye vann mellom omganger, eller bare være en wussy og spiser dem en om gangen med fingrene.


relaterte artikler


hvordan side splittelser i turn
hvordan å identifisere smør grend fisk
hvordan å skyte i lacrosse
hvordan du velger en plate i plate golf
hvordan å score med en corner i fotball
hvordan å overvinne en frykt for den høye stupebrettet
hvor å gjennomføre en skikkelig front kick
hvordan du velger sykling sokker
hvordan du velger sykkel utvendige
Slik tilstanden for basketball