hvordan vi kan forbedre netto spille i tennis

hvordan vi kan forbedre netto spille i tennis

Å være en god netto spiller er et stort pluss i tennis verden. Når du er på nettet, har du fordelen og kan ta kontroll over kampen. Her er hvordan du kan forbedre din netto leke og begynne å vinne noen kamper
en.
Arbeid på forehand volley. Når du treffer en forehand volley, bør du gå inn i den og slå ballen fast i midten av racket. Racketen bør være opp over deg albuen og armen skal være trukket helt ut i en 45-graders vinkel, om mulig. Det er ikke nødvendig å følge med, som en vanlig forehand. En volley er bare ett slag og bør, og hele armen beveger seg som ett.
To.
Arbeid på backhand volley. Den backhand er rammet det samme som forehand, men på den andre siden. Du må fremdeles gå inn i bildet, holde armen utvidet og håndleddet fast når slående ball. Det er greit å hjelpe racketen med den andre hånden, men når du treffer ballen bør du fjerne racketen fra hånden din som du går å bokse ballen. Igjen, ikke svinge racketen, eller følge gjennom hele tatt, bare slå det stivt.
Tre.
Arbeid er din posisjonering. Generelt, jo nærmere du er på nettet, jo lettere kommer til å være for deg å få full nytte som å være på nettet kan gi. Det er bare enklere å treffe skutt på en stram vinkel når du er nærmere til nettet. Den beste måten å komme på nært hold å krype i sakte. Når du treffer et skudd, ta noen små skritt mot nettet før du er i den posisjonen du ønsker å være i. Husk å være forsiktig med en lobb tanke. Hvis du spiller noen som liker å lobbe ballen over deg hodet, vær forsiktig hvor nær til nettet du får fordi det vil være vanskeligere å komme tilbake til ballen.
Fire.

Arbeid på er ballen din plassering. Den beste netto spillerne vet nøyaktig hvor du skal slå ballen for å gjøre det mest mulig vanskelig for motstanderen å komme til. Selvfølgelig du ønsker å slå ballen vekk fra motstanderen, men her er noen generelle regler om de beste stedene å treffe ballen. Salver skal bli rammet så dypt som mulig. Du vil at ballen å sprette så nær den opprinnelige som du kan Dette vil sørge for å gjøre det så vanskelig som mulig for motstanderen å sette noe makt bak retur. Den andre stedet hvor salver bør ha som mål er å "T" på siden av banen. Denne T er dannet i skjæringspunktet mellom baksiden av tjenesten boksen og singler grensen. En hard, fast volley traff rett på dette punktet er nesten umulig å komme tilbake.

Tips og advarsler


 • Hold håndleddene fast. Du bør ikke være svinge racketen eller flopping håndleddet rundt, det skal være fast og stram hele tiden.
 • Trinn inn skutt med riktig foten. Å gå inn i bildet vil legge mye nødvendig makt og pep til ballen din.
 • alltid prøve å slå ballen ut av luften. Skuddene bare bli vanskeligere når du lar ballen treffer bakken.


 • relaterte artikler


  hvordan spille tube krig bak en båt
  hvordan golf mens du drikker
  hvor å dra nytte av renne
  hvordan å kaste en ekte gyroball
  hvordan du utfører en etappe pisk i fotball
  hvordan trene for bryting
  hvordan du gjør et bein krank triathlon øvelse
  hvordan du gjør det strømlinjeforme posisjon for freestyle hjerneslag
  hvordan kombinere slag i boksing
  hvordan du gjør en front putt i turn