hvordan man kan forebygge hånden og fingeren skader under seilas

hvordan man kan forebygge hånden og fingeren skader under seilas

Det er lett å skade ekstremiteter som hender og fingre ved seiling. Den idretten selv bærer et element av uforutsigbarhet som følge av plutselige endringer i naturlige elementer utenfor sjømann kontroll. I tillegg er seilbåter festet med en stor mengde utstyr som er nødvendig for seiling, og spiller en viktig rolle i båtens evne til å seile. Men dette kan samme utstyret bli farlig i en håndvending. Plutselig vindkast, bølger og kjølvann kan føre til vinsjer, GAGES, kroker, cleats og andre gadgets som brukes for seiling å være trusler mot hender og fingre på feil sted til feil tid. Her er noen tips for å holde hendene og alle fingrene-intakte

Du trenger:. .
Tid til å øve nå!Agility og generelle atletiske.


en.
Legg merke. Vær klar over hva som skjer rundt deg. Plutselig vindskift, bølger og våkner av andre båter kan lett føre til endringer i lilt av seilbåt din. Jo mer forberedt du er på disse endringene, jo bedre vil du svare på dem.
To.
Se hvor du er nå. Vet hvilke deler av båten er stabile og trygge å ta tak. De fleste hånden og fingeren seiler skader resultat fra slip eller falle, når noen mister balansen-eller deres grep. Seilbåter har nok av gadgets til å få skrapet på, det viktigste er å identifisere den trygge dem før du faktisk trenger å vite at de er der
3
Bruk seiling hansker. . . Disse er relativt billig og finnes i ulike størrelser for hel eller delvis hånden og fingeren dekning. Selv om seiling hanske er ikke fullt ut kan forebygge risikoen for en hånd eller finger skade, gir de et lite lag med beskyttelse. I tillegg, styrke de gripende kapasitet, noe som hjelper når fatte glatte flater eller gjøre justeringer til rigging linjer raskt og bestemt. Dette senker sjansene for en smertefull tau-brenner eller løs line på dekk som kan forårsake en farlig tur og falle for mannskap og passasjerer.

Tips og advarsler


 • Selv om det er best å unngå skader helt, bør medisinsk utstyr være sikret på alle seilbåter i vanntett containere, til alle tider.


 • relaterte artikler


  hvordan frivillig på Bob Hope Chrysler Classic
  hvordan du gjør en back flip i vannet
  hvordan du utfører en splittelse sprang i turn
  hvordan du diett for konkurransedyktig sykling
  hvor å hindre i beach volleyball
  Slik jab som Muhammad Ali
  Slik piss off media som Barry Bonds
  hvordan bli en bedre basketball målscorer
  hvordan å treffe en homerun
  hvordan du kan vinne en broomball match