hvordan du kan vinne i flagget fotball

hvordan du kan vinne i flagget fotball

Flagg fotball er en stor, utfordrende spill av hurtig action, atletisk, og høy scoring spill. For de mer kjent med regulering fotball, derimot, kan flagge fotball også være en frustrerende kamp fordi det ofte spilles med mye mindre disiplin og dens aktører har ofte en langt mindre alvorlig utsiktene om spillet og vinne. Med forberedelser, skjønt, kan du flagge fotballag bli ustoppelig i de fleste fritidsaktiviteter ligaer. Les videre for å lære hvordan du kan vinne i flagget fotball

trenger Du:
Time.
Desire.
God lagkamerater.
Atletiske.


en.
Først av alt, satt opp team praksis på minst en gang i uken basis. Dette er en viktig del av å bli en virkelig god flagg fotball og vinne de fleste av spillene deres. Hvis du ikke har praksis så ingen lag kjemi kan utvikle seg.
To.
Sett opp en skikkelig playbook. Lag som forsøker å bare kjøre det samme "run-and-gun" style lovbrudd på hver spiller ofte møter med liten suksess. Det er også vanskelig å komme opp med spiller på fly i løpet av midten av spillet. Så, etablere en playbook på 10 til 20 separate skuespill og har alle lære det på innsiden og ut.
Tre.
Bruk riktig gir. Kom ikke å flagge fotball iført røde roser og ubehagelig klær. Bruk atletisk gear, cleats, og alle de andre tingene du trenger å ha en ekte sjanse til å vinne din flagget fotballkamp.
Fire.
Lær deg reglene. Mange mennesker er ikke så kjent med reglene i flagget fotball som de er med reglene i NCAA fotball eller NFL. Derfor er det en god idé å ha et gruppemøte og diskutere de store forskjellene mellom regelen flagg fotball og vanlig fotball.
fem.
Ikke bli fanget opp i forbifarten spillet. Passerer fotballen i flagget fotball er mer risikabelt enn å kjøre løp spiller, og det er vanligvis mye tryggere å bare kjøre på de fleste av nedturer og deretter kaste ballen dypt å score raske poeng når forsvaret begynner å forutse kjøre.

Tips og advarsler


 • * Husk, team samhold er nøkkelen. Hvis det er nødvendig, oppnevne en lagkaptein eller har en trener å sørge for at ting går glatt.
 • * Bruk alltid egnet verneutstyr for sporten der du deltar.


 • relaterte artikler


  hvordan du beregner infield hit prosentpoeng i baseball
  hvordan man kan organisere et fotballag
  hvordan du bruker pil utløsermekanisme for skyting
  hvordan å utvikle en hockey wristsnap
  hvordan å skate i ishockey
  hvordan å delta på et raskt pitch softball spill
  hvordan du beregner bakken ball prosentpoeng i baseball
  hvordan unngå skader skulderen mens pitching i baseball
  hvordan du gjør en Mohawk sekvens
  hvordan signal reiser i basketball