hvordan diagnostisere knesmerter i en roer

hvordan diagnostisere knesmerter i en roer

Knesmerter er en av de vanligste skadene i roing idrett. Skaden starter når en viss belastning er brukt på helt bøyd knærne i begynnelsen av hjerneslag. Dette vil deretter bli fulgt av knesmerter, som enten kan patellofemoral smerter, lateral kneet smerte eller betennelse i quadriceps senen. Disse skadene er vanligvis forsterkes av faktorer som fast stilling i kneet i roing skallet, upassende plassering av sko, muskel ubalanse, og når du gjør andre anstrengende trening aktiviteter (overforbruk). Nedenfor er følgende symptomer på de ulike kildene til knesmerter blant roere

Symptomer på laterale knesmerter


en.
Patellofemoralt smerter i roere er forårsaket av en betydelig mengde kraft som er direkte anvendt på patella. Dette skjer når romaskin er fullt bøye knærne, mens du presser et forsøk på å ro skallet. Symptomer inkluderer kneet stivhet eller murrende smerte under patella, som er manifestert på utbruddet av skaden.
to.
Stivhet eller smerter kan enten bedre eller forsvinner når du utfører en aktivitet, men kommer tilbake etter timer med hvile.
tre.

smerter forverres når synkende trapper, huk, knele, eller når du driver med aktiviteter av høy intensitet i lengre tid.
fire.
Tilstedeværelse av "movie-goer ' s tegn ", hvor smerte utløses fra lange perioder av å sitte med bøyd kne.
fem.
A knaser (crepitus) eller sliping høres på kne bevegelse

Hvordan diagnostisere Lateral Knee Pain i en Rower


en.
Lateral knesmerter skyldes overdreven friksjon av tractus bandet som den glir på lateral epicondyle. Dette er vanlig blant roere på grunn av overdreven intervaller på kne fleksjon og ekstensjon som de rad skallene sine. Symptomer inkluderer Tilstedeværelse å spre smerte og ømhet på lateral aspekt av kneet.
To.
Med fortsatt bruk av kneet, vil den første spre smerten gradvis utvikle seg til en mer skarp og lokalisert smerte over lateral femoral epicondyle.
tre.
Det er eksistensen av smerte selv i ro og smerte blir forverret når synkende tilbøyelig områder og sitte med bøyd kne i lang tid.

Hvordan diagnostisere Betennelse i quadriceps Sene i en Rower


en.
quadriceps senen betennelse oppstår når roere plasserer en gjentatt bankende kraft på sine knær når du utfører en roing slag. Symptomer er smerte og hevelse like over kneskålen.
To.
Smertene kan stråle på den øvre delen av beinet med tilstedeværelse av smerte under og etter enhver aktivitet som innebærer kneet bevegelse.
tre.
Stivhet i kneet oppstår etter å ha foretatt en aktivitet som setter press på quadriceps senen og smerten er følt når man står opp fra en knebøy eller Crouch stilling.

Tips og advarsler


 • knesmerter kan forebygges ved riktig justeringer av skoene på setet og bedre posisjonering i kneet når du utfører roing hjerneslag.
 • beste modaliteten for denne type skader er is program. Dette er gunstig for å redusere hevelse, spesielt i den akutte fasen av skade.
 • Det anbefales å få mye hvile for raskere restitusjon av kneet strukturer;. Når du vil gå roing igjen, gjør det til en gradvis comeback og ikke en anstrengende en gang


 • relaterte artikler


  hvordan å koreografere en balanse bjelke rutine
  hvordan å være intimidator av basketball team.
  hvordan å angripe i fekting
  hvordan spille bind i rugby
  Slik Ollie en liten bakke på et snowboard
  hvordan å hoppe på motocross sykkel
  hvordan å smøre sykkelen hjullager
  hvordan bli involvert med boksing
  hvordan å flyte i vannet
  Slik tilstanden for basketball