hvordan å krangle seg ut av en side arm Chokehold

hvordan å krangle seg ut av en side arm Chokehold

En side arm choke hold er ikke bare noe som kan skje under en brytekamp, det kan skje når som helst. Ranere og røvere liker å bruke dette trekket, fordi det etterlater personen hjelpeløse. Hva ville skje hvis en mann kom ut av skyggene, pakket armen rundt halsen din og holdt deg der? Etter å ha lest dette rådet, vil du vite hvordan du skal slippe og krangle seg ut av en side arm choke hold
en.
Bruk din gratis armen for å gi raner en sterk kraft til magen eller kjønnsorganene. De mennesker som er litt sterkere kan også oppleve at de kan sparke raner med en av sine ben. De raner skal holde på halsen og kanskje ikke se armen kommer
2
Gi raner en sterk klype ved hjelp av en av dine gratis hendene på en følsom del av kroppen hans. . : lår, kjønnsorganer eller hals. Den smerten han opplever er umiddelbar, slik at du sjansen til å komme unna.
Tre.
Bite ned hardt på raner arm hvis raneren legger en arm over munnen eller beveger armen der under kampen. Bite så hardt som mulig.
Fire.
Reach opp med en arm og ta tak i personens øyne. Du kan også prøve å grave dem hardt i øyet. Ikke bare vil det forbause personen, kan han miste balansen også.
Fem.
Grab raner nese med frie hender og trykk opp og tilbake på samme gang. Instruktører undervise dette trekket i selv-forsvar kurs fordi det kan bryte en persons nese.

Tips og advarsler


 • Struggle så mye som mulig hvis du kan ikke få en hånd fri. Noen ganger raneren blir så overrasket ved å kjempe din at han gir opp i stedet for å risikere fangst.
 • Bruk av pepperspray er et annet alternativ for å unnslippe en side arm choke hold, så lenge du kan finne det. Siden du er i front med ryggen vendt, kan du spray beholderen rett over hodet og inn i raner ansikt.
 • Ikke praksis disse beveger seg på vennene dine eller noen andre hvem er ikke profesjonelle. Du kan bryte en persons nese eller forårsake alvorlig skade på denne måten.
 • ved å stritte imot, kan du gjøre personen sintere enn han allerede er. Vær klar over dette før du begynner å slåss, men husk at du kan være kjempe for livet ditt.


 • relaterte artikler


  Slik praksis å være en catcher
  hvordan å svømme som Amanda Beard
  hvordan gjøre 70, 80, eller 90% av din gratis kast
  hvordan å merke erstatninger på en baseball scorecard
  hvordan trene for fotball om sommeren
  hvordan man kan kjøpe en brukt dirt bike
  hvordan å konkurrere i figuren internasjonale
  hvordan bruke grep for bedre å sette i golf
  hvordan du utfører en daglig sykkel sikkerhet og vedlikehold sjekk
  hvordan å treffe en netto skudd i badminton