hvordan å gli vekk fra heisen stolen i snowboard

hvordan å gli vekk fra heisen stolen i snowboard

Hvis du skal ta hele tiden å sette på kjeledress og få på snowboard, må du lære å gå ut av en stolheis. Det er utrolig flaut hvis du ikke vet hvordan du skal gli ut av stolheisen. Her er den rette måten å gjøre det
en.
Plasser brettet på snøen som stolheisen slutter og du står, et ben bundet og en på puten i midten for ditt forum. Det første du trenger å gjøre er å peke bord i riktig retning. Det er ikke så lett å manøvrere på forumet ditt i det lille feltet for å gli vekk fra stolheisen, så velg ditt bord i nøyaktig retningen du vil gå.
To.
Den neste tingen du trenger å gjøre er å holde seg bare rett. Det er ikke lett å snu på bord når begge føttene ikke er bundet til styret, så bare gå rett. Du allerede har brettet pekte i den retningen du vil gå, så bare gå dit. Hold det enkelt og holde den rett.
Tre.
Unngå andre mennesker. Ikke kjør inn i noen, ofte grupper av mennesker vil stå rundt stolheisen mens de venter på sine venner til å gå av. Ja, bør de sannsynligvis vente lenger borte, men det betyr ikke at du skulle kjøre inn i dem. Hvis du finner deg selv på vei mot en person, slå ut av veien raskt.
Fire.
Nå som du er i klart (og forhåpentligvis har ikke kjørt noen ned), stopp. For å gjøre dette, bør du svinge brettet fram på hælen kanten og prøve å stoppe snowboard. Dette gjøres på nøyaktig samme måte som du ville gjøre det hvis begge føttene var bundet. Bare svinge styret forover og stopp. Ikke bekymre deg for at foten ikke er bundet inn i stropper-du bør være fin. Hold mye vekt på at foten slik at den holder fast på bordet.


relaterte artikler


hvordan du kan forbedre basketball ferdigheter
hvordan du gjør en håndstående rulle ut i turn
hvordan bolle venstrehendte med en høyrehendt bowling ball
hvordan vi kan forbedre pitching teknikk
hvordan du gjør en høy transittstoppfrekvens på en trampoline
hvordan å hindre motstanderen i fotball
hvordan du gjør døden bryst kick bore i svømming
hvordan å treffe for gjennomsnittlig liker Ichiro Suzuki
hvordan å lage en dobbelt spill i baseball
hvordan å tape hockeykøller