hvordan spille sirkel regler fotball

hvordan spille sirkel regler fotball

CIRCLE REGLER FOTBALL spilles på en sirkulær felt med et mål i sentrum. Et team score gjennom en retning, en gjennom den andre. Rundt mål er det mindre sirkel, omtrent på størrelse med midtsirkelen på en fotballbane, kalt nøkkelen. Når du spiller med 4 eller færre i et team, har spillerne lov til å krysse gjennom nøkkelhullet, men kan ikke berøre ballen inne i nøkkelen. Når du spiller med 5 eller flere til et team, kan bare en egen målvakt fra hvert lag inn nøkkelen. Den keeper kan berøre ballen inne i nøkkelen, men kan ikke score for sitt eget team.

Du trenger:
Field
. To Teams.
Swiss Ball.
Målet.


en.
Alle spillere kan berøre ballen med alle deler av kroppen, men kan ikke holde ballen eller hvile mesteparten av vekten på ballen. Fysisk kontakt mellom alle utespillere er som basketball: gå for ballen, ikke den personen . . . men stasjonære skjermer er tillatt. Målvakter (når gjeldende) har full kontakt med hverandre, men slående og innlevering holder dvs. armbars, leglocks, kveler, trekanter, er strengt forbudt.
to.
Straff enten resultere i en indirekte kontakt for motstanderlaget, eller ett minutt makt spiller for motstanderlaget, med begroing spilleren som sitter ute. Når et mål er scoret scoring team går til midten av feltet, inne i nøkkelen, og går av stabelen i noen retning de velger. De kan ikke forlate knappen til motstanderlaget har berørt ballen.
Tre.
THE GAME Ball er en swiss ball, en kropp ball, en yoga ball, eller en øvelse ball, hva du vil kalle det. Det bør være mellom 45-75cm i størrelse.
Målet bør ikke være bredere enn en fotball mål, og ingen smalere enn én meter over, og ni fot høy.


relaterte artikler


hvordan du ser skiboarding konkurranser
hvordan å overleve når skiboarding
hvordan å lære skiboarding betingelser
hvordan å forberede et første skiboarding kjøre
motorsykkel hendelser i Catskills
punching maskin teknikker
hvordan å lære skikkelig stand-up teknikk for en MMA kamp
hvordan komme skiboarding leksjoner
hvordan du kan bygge din egen Beinstrekk maskin
hvordan man skal forstå skiboarding fysikk