hvordan spille Rounders

hvordan spille Rounders

Rounders er en av forfedrene til baseball

Du trenger:. .
Bat
Fire baser.
Kork Ball.
2 lag av 9 spillere.
Field.


en.
Organiser to lag med ni spillere. Hvert lag tar en omdreining vatt, mens det andre laget felt, som ligner på baseball. Du vil spille omganger.
To.
The bowler står i bowler's haugen og kaster ballen underhanded til batter. Dersom ballen passerer mellom knærne og skuldrene av røren, er det "gode. " Ellers, kalles det en dårlig ball.
tre.
Røren kan svinge på gode og dårlige baller. Dersom batter treffer en ball, går det inn i en lek. Og, hvis det er truffet innenfor foul bakken, er det en god ball. Røren kan da gå videre til første base. Hvis røren ser tre dårlige baller, kan han avansere til første base.
Fire.
En røren er ute om tre gode baller passere ham, hvis han feil ut på den tredje gode ballen Hvis bowler syn er hindret, dersom han kommer i kontakt med en fielder, hvis en fielder tags basen før han kommer på det, eller om han forsøker å ta over en base allerede opptatt av en annen røren.
fem.
Kjører er scoret av batters løper rundt basene. Hvert batting lagets inning oppstår til det motsatte laget postene tre outs.


relaterte artikler


hvordan komme skiboarding leksjoner
hvordan bli en skiboarding klubb
hvordan å lære skiboarding historie
hvordan spille Rounders
punching maskin teknikker
Slik finner skimboarding konkurranser
punching maskin og forskjellige kampstiler
hvordan å lære skikkelig stand-up teknikk for en MMA kamp
hvordan finne en naturlig horsemanship trener
hvordan å levere en skikkelig muay thai kick