hvordan man kan kjøpe tennis warmups

hvordan man kan kjøpe tennis warmups

Profesjonell tennis konkurranser vanligvis bevege seg rundt i verden, og stopper der det er varmt. På denne måten, er at spillerne ikke utsettes for å prøve å spille i iskaldt vær. Men, ikke-profesjonelle tennisspillere spille hele året og til og med solfylte stedene har kjølige dager noen ganger. Når temperaturen er lav, tennis warmups er hjertelig velkommen klær
en.
Undersøk håndjern av jakker og bukser. Den jakker og bukser i tennis warmups vanligvis har elastisk, snor, eller rett mansjetter. Elastisk og snor mansjetter kan hjelpe deg best når det kommer til å beholde kroppsvarmen din innenfor din warmups.
To.
Match jakker og bukser fra samme kolleksjon. De ulike produsentene av tennis warmups, for eksempel Puma, Fila og In Between, bruker et stort utvalg av stoffer. Hvis du vil ha optimal temperatur kontroll, kjøpe en jakke og et par bukser laget av samme materiale.
tre.
Sørg for at tennis warmups er fullt isolert i sentrale punkter, bruker stoff som vil holde på varmen. For eksempel, kan kroppen av jakken bli foret med jersey, mens ermene er foret med nylon. Buksene kan være foret med jersey for det meste mens leggen er foret med nylon.
Fire.
Kan man velge mellom tennis warmups som er laget av stoff som frastøter vann. Et populært stoff i denne kategorien er nylon. Warmups laget av slikt stoff vil gi deg en viss beskyttelse på regnværsdager.
fem.
Kjøp tennis warmups som er lett å bære. Bukser med lange glidelåser eller festes på sidene er enkle å ta på eller ta av. Likeledes, jakker med full front glidelåser er enkel å ta.
6.
Sammenlign jakker med glidelås lommer til dem med åpne lommer. Lommer med glidelås vil kutte ned på det kalde, spesielt på vindfulle dager, mens åpne lommer lar deg rask tilgang.
7.
Sjekk for ventilasjonskanaler. Tennis warmups med mesh inserts, vil holde deg varm, men hindrer deg fra å få varm eller svett. Den korte glidelåser nederst på litt tennis bukser også hjelpe til med ventilasjon når du blir for varm.
8.
Velg mellom jakker med hetter og de med halsbånd. Jakker med krage har mindre bulk mens jakker med hetter vil sikre mer varme. Hetter med snorer kan bli enda mer effektiv til å holde deg varm.
Ni.
Søk etter tennis warmups på ett av nettstedene nevnt i TennisConfidential. com (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler


 • Hvis du ønsker tennis warmups som krever lite stell, kjøpe et sett laget av rynkefri stoff.


 • relaterte artikler


  hvordan å kjøpe en tennis visir
  hvordan å slå skikkelig
  hvordan å lære skiboarding historie
  hvordan finne en naturlig horsemanship trener
  hvordan man kan kjøpe tennis warmups
  hvordan å forberede et første skiboarding kjøre
  hvordan man kan kjøpe tennis klær
  hvordan finne et skiboarding klubb
  hvordan å lære av skiboarding videoer
  hvor å gjennomføre en skikkelig front kick