hvordan man kan kjøpe tennis skjørt

hvordan man kan kjøpe tennis skjørt

Tennis spillere som Williams-søstrene har bidratt til å revolusjonere utseendet på tennis ved å vises i fargerike og fasjonable klær i domstolene. Den tennis skjørt har gjennomgått mange endringer og det er så moderne nå at det kan bæres som casual klær. Den er tilgjengelig i et bredt utvalg av design
en.
Velg en tennis skjørt basert på stil og snitt. A-line, straight-cut og plisserte skjørt er noen av de mest populære tennis skjørt tilgjengelig. A-line tennis skjørt vil ikke klamre seg til kroppen din, skjørt straight-cut har åpninger som gir enkel bevegelse og plisserte skjørt er stilig.
To.
Sammenlign midjen stiler. Tennis skjørt er tilgjengelig med elastisk eller banded livet. Skjørt med elastisk waists er definitivt lettere å dra på mens skjørt med band kan føle seg tryggere.
Tre.
Kjøp en tennis skjørt med vedlagt shorts, tights eller truser. Skjørt som dette vil hjelpe deg å unngå eksponering og sparer deg for ekstra utgifter på å kjøpe noe annet å ha under dem.
Fire.
Kjøp en tennis skjørt som del av et sett, eller på egen hånd . Den matchende bluse i settet vil spare deg bryet med å lete etter noe å ha med skjørt. Men, hvis du kjøper et skjørt i en vanlig farge, vil det være lett å matche den med nesten alle topp du allerede har.
Fem.
Merk at noen merker tilbyr tennis skjørt med lommer eller festet shorts, men ikke begge. Andre merker vil sette lommer i vedlagte shorts. Kjente merker som Nike, Adidas, Avia, Wilson og Reebok.
6.
Spar penger når du kjøper en reversibel tennis skjørt. Med begge sider bærbar, skjørt reversible vil gi deg to skjørt for prisen av én.
7.
Velg ditt tennis skjørtet basert på farge. Color sies å påvirke ditt humør. For eksempel vil en farge som rød føle deg kraftige og kan hjelpe deg å se skremmende for motstanderen.
8.
Velg en tennis skjørt kuttet til en lengde som er smigrende å finne din . Tall damene kan bruke ganske mye noen lengde de velger, men damer i kortere format vil ta seg best mulig i mini-eller knelang skjørt. Long tennis skjørt vil bare føre folk kortvokste til å se kortere.
9.
Gå rundt i skjørt før du kjøper den. Også, late som du er på tennisbanen, og prøve noen av dine faste trekk. Dette vil avdekke eventuelle problemer du måtte ha senere.
10.
Finn selskaper som selger tennis skjørt og relaterte klær på ApparelSearch. com (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • Hvis du er medlem av et team, prøv å få et team rabatt på tennis skjørt med en gruppe kjøpet.


 • relaterte artikler


  hvordan å forberede et første skiboarding kjøre
  hvordan sette opp et hjemmenettverk Skeet felle
  hvordan vite om Natural Horsemanship er riktig for deg
  Slik finner skimboarding konkurranser
  hvor å gjennomføre en skikkelig front kick
  hvordan å lære skiboarding historie
  hvordan man kan kjøpe tennis shorts
  hvordan finne et skiboarding klubb
  hvordan å lære skikkelig stand-up teknikk for en MMA kamp
  hvordan å lage en skikkelig knyttneve i mixed martial arts trening