hvordan man kan kjøpe tennis shorts

hvordan man kan kjøpe tennis shorts

Iført riktig antrekk for en idrett konkurranse gir deg mer selvtillit og øker spillet. Tennis shorts, den klassiske uniform for spillet, er spesielt designet for å holde deg komfortabel mens du gjør kraftige bevegelser på banen. Med mindre klubb regler krever det, tennis shorts ikke å være hvit eller har en grunnleggende kutt. Det er sikkert mange farger, stiler og design å velge mellom
en.
Velg tennis shorts fra en linje opprettet av dine favoritt-sportslige varer selskap. Adidas, Nike og Fila er populære blant tennisspillere for alle ting relatert til tennis, inkludert tennis shorts.
To.
Sjekk stoffet hvorfra shorts er gjort. Tennis shorts laget av et stoff som strekker seg, for eksempel en spandex og polyester kombinasjon, vil tillate deg å flytte enkelt på banen.
Tre.
Sørg for at tennis shorts også fukt -wicking innsatser. Fukttransporterende stoffer bidra til å fjerne ubehag ved å feie svetten vekk fra kroppen og ut til overflaten av stoffet.
Fire.
Velg et par tennis shorts med lommer hvis du vil trenger steder å lagre ekstra baller i løpet av et spill. Dette vil bidra til å opprettholde stasjonen fordi du slipper å fortsette å gå av banen for å søke kofferten for en annen ball.
Fem.
Velg shorts med en elastisk midje eller et par med snorer for en tilpasset passform. Du kan også kjøpe et par tennis shorts med både en elastisk midje og snorer.
6.
Sjekk klubbens regler om tennis antrekk. Hvis du er medlem av en klubb som har regler for hva du kan bruke på domstolene, må du utsette til dens krav.
7.
Velg shorts som er allsidige. Hvis du planlegger å ha på shorts på og av tennisbanene, kan det være lurt å vurdere tennis shorts som er brukbare men likevel stilig. Det finnes et stort utvalg av tennis shorts som er stilig nok til å brukes for casual grunner bare.
8.
Kjøp tennis shorts fra klær leverandører oppført på nettsteder som Tennisconfidential. com (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • Hvis du ønsker å spare penger, men sikrer en behagelig passform, finne et par tennis shorts du på en vanlig butikk, og kjøper dem fra en Internett-forhandler.


 • relaterte artikler


  hvordan komme skiboarding gear
  hvordan du kan bygge din egen Beinstrekk maskin
  hvordan spille Rounders
  hvordan bli en skiboarding klubb
  hvordan man kan forebygge sal sår mens sykling
  Slik finner skimboarding konkurranser
  hvordan å lære skiboarding
  hvordan å slå skikkelig
  punching maskin og forskjellige kampstiler
  hvordan å lære skiboarding historie