hvordan man kan kjøpe tennis klær

hvordan man kan kjøpe tennis klær

Som enhver annen organisert idrett, vedlikeholder spillet i tennis regler og forskrifter utformet for spillernes generelle sikkerhet. En slik regel, i hvert fall i profesjonell spill, er at spillerne må være kledd i passende tennis klær. Tennis klær er laget for å holde deg så komfortabel som mulig slik at du kan spille ditt beste spillet
en.
Kjøp tennis klær laget av lys-farget stoff. Lyse klær reflekterer sollyset i stedet for å absorbere det. Dette er en måte å holde seg relativt kjølig når du spiller tennis på en varm dag.
To.
Kjøp tennis klær som ikke er restriktiv. Du trenger klær som er løs nok til at raske bevegelser og et bredt spekter av bevegelse.
Tre.
Beskytt hodet fra skadelige stråler med en lue eller et visir. Noen av disse er laget av stoff som er behandlet for å slå tilbake ultra-fiolett stråler.
fire.
Control svette med pannebånd, armbånd eller skjerf og klær laget med svette-kontrollerende stoff. Tennis klær har vanligvis setter laget med stoff som trekker svetten vekk fra kroppen.
Fem.
Beskytt øynene mot sollys med tennis solbriller. Vanligvis tilgjengelig i wraparound stiler, er tennis solbriller utformet for å holde seg på plass under intens aktivitet. Noen produsenter av solbriller for tennis er Bolle, Oakley og Kaenon.
6.
Kjøp riktig klær for kjønn din. Selv shorts er nå akseptable, er standarden klær for en kvinnelig tennisspiller en tennis kjole eller et skjørt med en tank top. Mannlige tennisspillere skal bruke shorts.
7.
Unngå forlegenhet på banen ved å bruke klær med innebygd undertøy. Kvinnelige spillere kan kjøpe tennis topper og kjoler med innebygd hylle BH. Skjørt med festet truser, vil tights eller shorts også hjelpe du føler deg sikker.
8.
Opprettholde en behagelig temperatur med tennis varme opp klær. På grunn av beskaffenheten til tennis klær, kanskje tennis warmups være nødvendig på kjølige dager. På slike dager, vil den varme opp klær holder deg varm før en kamp, og hindre en rask nedgang i temperaturen din etter en kamp.
9.
Prøv kjente merkevarer av tennis klær som Nike, Adidas, Wilson og Reebok.
10.
Finn tennis klær online via nettsteder som de du finner på Tennis Confidential hjemmeside (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • Kjøp tennis klær som er lett. Lette klær vil ikke senke tempoet.
 • Hvis du spiller tennis regelmessig, kjøpe klær som er lett å vaske.
 • Ikke overse viktigheten av riktig bra. Selv innebygd BH er praktisk, de er ikke støttende nok. Du kan også trenge å bruke en sports-BH under tennis klær.


 • relaterte artikler


  hvordan man kan kjøpe røde roser
  hvordan å forberede et første skiboarding kjøre
  hvordan å lære barnet en skikkelig hest holdning
  hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser
  hvordan å lære skiboard sikkerhet
  hvordan å lære skiboarding betingelser
  hvordan å slå skikkelig
  hvordan sette opp et hjemmenettverk Skeet felle
  hvordan man skal forstå skiboarding fysikk
  hvordan du kan bygge din egen Beinstrekk maskin