hvordan man kan kjøpe tennis kjoler

hvordan man kan kjøpe tennis kjoler

Tennis, et spill en gang begrenset til eliten klubbens medlemmer, er nå tilgjengelig for alle som er interessert nok til å ta leksjoner. Den tennis kjole, tidligere krevde klær for damer på banen, var et symbol på klasse, rikdom og styrke. Selv om tennis kjolen har gått gjennom en rekke endringer, er det fortsatt konstant i sin evne til å lokke fram respektere
en.
Velg fra merkevare-navnet tennis kjoler å få god kvalitet. Populære merker av tennis kjoler er Diadora, Reebok og Ellesse. Den identifisere logo er vanligvis vises på brystet, nederst eller baksiden av kjolen.
To.
Sørg for at tennis kjolen har mesh innstikk i viktige hot spots. Disse skjærene vil bidra til å holde deg kjølig og tørr. Mesh innsatser kan vanligvis finnes rundt kragen, på sidene og nedover baksiden av en kjole.
Tre.
Kjøp en kjole med en hylle bra. Dette vil gi deg den støtten du trenger i tillegg til noen beskjeden dekning. Det vil også eliminere behovet for å bære denne undertøy hver for seg, øker din komfort.
Fire.
Velg en tennis kjole med et kutt som er flatterende til figuren din. Blant en rekke kutt, tennis kjoler er tilgjengelige utstyrt, med foldede skjørt og med full skjørt.
Fem.
Hold temperaturen i tankene. Hvis du skal spille når det er varmt, kan du foretrekker å kjøpe kjoler med spaghetti stropper, halter halsen eller racer ryggen. På kjøligere dager, vil kjoler med ermer og skjorte krage hjelper til å holde deg varm.
6.
Kjøp en lett kjole. En tennis kjole laget av tungt stoff kan veie deg ned og sakte dine bevegelser på banen. Det er også mindre sjanse for slitasje med en tennis kjole laget av lett stoff.
7.
Velg en kjole laget av stoff som tørker fort. Dette vil bidra til å holde deg kjølig og tørr mens du spiller. For eksempel bør en spandex og jersey kombinasjon tørker raskt
8
Gå til Amazon. com og kjøpe "Jeg vet absolutt ingenting om Tennis:. . En Tennis Player's Guide til Sport historie, Utstyr, klær, etikette, regler, og språk "av Tracy Austin og Steve Eubanks (se Ressurser nedenfor). Blant annet gir denne boken grunnleggende informasjon om hvordan du velger riktig tennis klær.
9.
Besøk TennisConfidential. com å finne tennis klær nettsider (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • Selv om du kan bli inspirert av tennis kjoler bæres av dine favoritt tennisspillere, husk at disse antrekkene er spesielt designet for dem. Hvis produsenter tilbyr kopier for salg til publikum, vil de ikke være eksakte kopier.


 • relaterte artikler


  hvordan komme skiboarding leksjoner
  hvordan spille sirkel regler fotball
  hvordan komme skiboarding gear
  hvordan man kan kjøpe tennis warmups
  motorsykkel hendelser i Catskills
  hvordan å kjøpe en tennis visir
  hvordan du kjøper tennis under plagg
  hvordan man kan kjøpe tennis kjoler
  hvordan sette opp din sykkelen for skitt hopping
  hvordan finne et skiboarding klubb