hvordan man kan kjøpe tennis hatter

hvordan man kan kjøpe tennis hatter

Tennis hatter gir en rekke funksjoner for brukeren. De hjelper til å beskytte øynene mot sollys, beskytte ansiktet fra UV-stråler, holde håret vekk fra øynene og holde tennisspiller kule. Det er et stort utvalg av tennis lue stiler og design å velge mellom
en.
Velg en tennis visir for å holde solen ute av øynene, håret ut av veien, og svetten av ansiktet. Du kan finne visir med absorberende band i forskjellige stiler.
To.
Velg en flatterende tennis lue fra de tilgjengelige stilene. Noen av de populære stilarter inkluderer baseball-stil, med lav krone, floppy og Stache hatter med nakken kapper.
Tre.
Kjøp en vanlig tennis lue eller en med en attraktiv logo. Populære merker ofte gjøre sine logoer fokus for tennis hatter. Noen av disse merkene er Adidas, Nike og KSwiss.
Fire.
Velg fra tennis hatter med flat eller pre-brettet regninger. En foldet lovforslag bidrar til å avlede sollys enda mer. Hvis regningen er flatt, må du justere det selv.
Fem.
Kontroller at tennis hatten er lett å bære. Tennis hatter vanligvis har justerbare lukninger eller elastiske bånd som justeres til å passe brukeren. Justerbar nedleggelser omfatter Velcro stropper, spenner og plast snaps.
6.
Kjøp en tennis lue som inneholder et ventilasjonsanlegg. I motsetning til casual hatter, de fleste tennis hatter har mesh setter inn. Den nettingfôr gjør det enkelt for luft å strømme inn og ut av hatten lett, noe som vil bidra til å holde deg kjølig.
7.
Se etter en svettebånd. Svettebånd laget av materialer som frotté absorbere mer fuktighet.
8.
Kjøp en tennis lue med et unikt kjølesystem. Produsenter som Blubandoo og Chill Factor gjør slitasje med hydro krystaller i pannebånd. Når hatten er dynket i vann, disse krystallene produsere en gel som avgir en kjølende følelse som kan vare i flere dager.
Ni.
Se etter en tennis lue med en lomme for oppbevaring. Hvis du har små verdisaker du ønsker å ha for hånden på tennisbanen, kan en lue med en lomme være løsningen. Velg mellom hatter med ytre lommer og de med skjulte innvendige lommer.
10.
Finn en forhandler som selger tennis hatter på Tennis Confidential hjemmeside (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • Ikke ha tennis hatter inneholder hydro krystaller i en vaskemaskin eller tørketrommel.
 • Unngå hatter som er veldig stramt, da de kan distrahere deg fra spillet ditt og gi deg hodepine.


 • relaterte artikler


  hvordan sette opp et hjemmenettverk Skeet felle
  hvordan man kan kjøpe tennis kjoler
  hvordan finne en naturlig horsemanship trener
  hvordan du kjøper tennis under plagg
  hvor å gjennomføre en skikkelig side kick
  hvordan å lage en skikkelig knyttneve i mixed martial arts trening
  hvor å gjennomføre en skikkelig front kick
  hvordan å lære skikkelig stand-up teknikk for en MMA kamp
  hvordan spille sirkel regler fotball
  hvordan bli en skiboarding klubb