hvordan man kan kjøpe røde roser

hvordan man kan kjøpe røde roser

Tennis er en kraftig spill som krever mye bevegelse. Ved siden av en racquet, kan en par gode tennissko være det viktigste en spiller trenger. Tennis sko som ikke passer ordentlig kan forårsake alvorlige skader under et spill
en.
Finn ut foten din type før du kjøper. Fukt undersiden av føttene lett med vann, stå på en brun-papirpose i noen sekunder og undersøke avtrykkene. la Low-bue føtter full avtrykk, høy bue føtter viser en tynn linje som forbinder de tå puten til hælen og normal-bue føtter vil vise en tykkere, buet linje fra tåen puten til hælen.
2 .
Velg din tennissko basert på foten type. Low-bue føtter trenger sko som kontrollerer bevegelser, krever høy bue føtter polstrede sko og normale føtter vil være mest komfortabel i sko som sikrer stabilitet.
Tre.
Ta et par av dine regelmessige tennis sokker til butikken med deg. Sett disse på under forsøk på tennis sko for å få et bedre inntrykk av hvordan skoene passer deg.
fire.
Prøv på nye sko om ettermiddagen eller etter en tennis kamp. Dette er tider da føttene utvide til sine vanlige størrelser.
Fem.
Få en salgsmedarbeider mål hver fot. Vanligvis vil en fot bli større enn den andre. Kjøp et par sko som er størrelsen på største foten.
6.
Prøv på sko av de store aktørene i bransjen, som Nike, Reebok og Adidas. Wilson, Prince, Lotto og Head er også kjente merkevarer.
7.
Kjøp tennis sko som passer for overflaten av retten som du skal spille. Det er tennis sko med outsoles ment for grusbaner, hard domstoler og gress. Du trenger tennis sko med gummi outsoles og fiskebensmønster for grusbaner, mer holdbart outsoles for hard domstoler og kvise outsoles for gressbaner.
8.
Forvent å betale mellom $ 50 og $ 100 for tennissko. Hvis du betaler mye mindre, kan føttene lider og skoene kanskje ikke vare så lenge.
Ni.
Besøk Nike og Adidas nettsteder for å se sine røde sko (se Ressurser nedenfor).
10.
Finn nettsteder som tilbyr tennis sko på nettsteder som TennisConfidential. com (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • Hvis du trenger hjelp til å bestemme foten din type, ta et par av dine gamle tennis sko med deg til butikken. Etter å ha behandlet skoene dine, skal en kvalifisert selger kunne fortelle deg hva slags erke du har og viser deg hvilken type sko du trenger.
 • deg til rette i den nye tennissko ved å gå og kjøre rundt i dem før du har dem i et spill.


 • relaterte artikler


  hvordan du kan bygge din egen Beinstrekk maskin
  hvordan komme skiboarding gear
  hvordan å lære skiboard sikkerhet
  hvordan sette opp din sykkelen for skitt hopping
  punching maskin og forskjellige kampstiler
  hvordan du ser skiboarding konkurranser
  hvordan tid skirennet resultater
  hvordan å lære skiboarding
  hvor å gjennomføre en skikkelig front kick
  hvordan man kan kjøpe tennis skjørt