hvordan man kan kjøpe et barns første sykkel

hvordan man kan kjøpe et barns første sykkel

Kjøp ditt barns første sykkel er en spennende overgangsrite. Noen barn er klare for sin første sykkel under toddlerhood, men for andre kan det komme senere som de kommer inn barneskolen
en.
Vurder barnets personlighet og beredskap for en første sykkel. Noen barn er daredevils som småbarn, fart nedover bakker på en trehjulssykkel eller Big Wheel, mens andre barn er fornøyd med å peddle rundt Cul-de-sac på en trehjulssykkel som de kommer inn barnehage og barneskolen.
to.
Bestemme størrelsen sykkel å kjøpe basert på barnets alder og høyde. For småbarn, pre-schoolers eller små elementær schoolers, er en 12-tommers sykkel det logiske og vanligste første skritt opp fra tricycle. For lange pre-schoolers eller tidlig elementær karakter barna, må du kanskje vurdere en 16-tommers sykkel. Når du er i tvil, ta barnet med deg til butikken for å prøve ut forskjellige sykler. Hans føtter bør både komfortabelt berøre gulvet mens man sitter på sykkelen.
Tre.
Se etter sykler på sykkel butikker, lekebutikker, rabatt butikker eller sportsbutikkene. Alle bør ha et godt sortiment av sykler ferdig montert for barnet ditt å prøve. Noen butikker selger kun ferdigmontert sykler, mens andre tar seg betalt for montering eller selge deg en umontert sykkel.
Fire.
Kjøp en sykkel hjelm og sett av albue og kne pads når du kjøper barnets første sykkel, I noen stater, er det lov for alle syklister å bruke hjelm. Selv om staten ikke krever det, gjør det til en regel i din familie at barnet ikke får på sykkelen sin uten hjelm vil etablere dette trygt vane for en levetid.

Tips og advarsler


 • Med mindre du er super praktisk og opplevd på sykkel montering, er det verdt det lite gebyr for å betale for å få det på plass i butikken slik at du ' ll vet at det er montert riktig.
 • Training hjul vanligvis kommer med både 12 og 16-tommers sykler, men hvis ikke, kan du plukke opp et par der du kjøper sykkel.
 • Første sykler kommer i alle prisklasser, men med mindre familien din har til hensikt å avverge på fjellveier så snart barnet er utenfor trening hjul, det er egentlig ikke nødvendig å kjøpe en dyrere fjell eller all-terreng sykkel for din nye syklist. La henne få håndlag med ri en grunnleggende sykkel først.
 • Fight fristelsen til å kjøpe en større sykkel for barnet ditt, tenker han vil vokse inn i det eller kunne bruke det lenger. Dette kan føre til flere sjanser for skader faller. Også sliter med en altfor stor sykkel vil gjøre sykling ikke så moro for barnet ditt.


 • relaterte artikler


  hvordan man kan kjøpe tennis kjoler
  hvordan å kjøpe en tennis visir
  hvordan spille sirkel regler fotball
  hvordan å lære skiboarding betingelser
  hvor å gjennomføre en skikkelig side kick
  hvordan man kan kjøpe skiboarding utstyr
  hvordan man kan kjøpe tennis warmups
  hvordan å overleve når skiboarding
  hvordan bli en sykling team
  hvordan tid skirennet resultater