hvordan du velger sykling sokker

hvordan du velger sykling sokker

Sykling kan være vanskelig på føttene, så du må være ekstra oppmerksom på hvilke typer sko og sokker som du velger. Du ønsker å kjøpe sokker som gir demping, men er tynn nok til å tillate sykling sko som passer godt. I den motebevisste sykling verden, vil du ønsker å tilbringe litt tid på å velge interessante sokker til
en.
Velg tynne sykling sokker. Føttene svelle mens du rir din sykkel, spesielt på lange turer. Tynnere sokker lar føttene dine å svelle uten å gjøre deg skoene for stramt og forårsaker smerte.
To.
Velg sokker med så få sømmer som mulig. Sømmer i sokkene kan virke som en liten ting, men på en lang sykkeltur som sømmer kan begynne å føle seg som steiner i skoene dine.
Tre.
Opt for sykling sokker laget av mann -laget stoffer. Moderne materialer som Coolmax transportere fuktighet vekk fra føttene for å hindre smertefulle blemmer og irriterte huden.
fire.
Se etter sykling sokker med en åpen-veve konstruksjon for å maksimere luftmengden og komfort. Open-veve materialet gir ikke bare fuktighet fordamper raskt, men også feller lufta for å holde føttene varme.
Fem.
Turn å DeFeet (se Ressurser nedenfor). Profesjonelle og amatør syklister har sverget ved DeFeet merke sokker i år. Selskapet tilbyr et stort utvalg av sykling sokker, slik som Aireator, Levitator og budsjett-minded Activator. Besøk DeFeet hjemmeside for å se hvorfor Tour de France-vinnere og andre forkjempere bruke sine sokker.
6.
Velg ull sokker til vinteren ridning. Ullsokker vil bidra til å holde føttene varme. Vil imidlertid ikke noen gamle ull sokk fungere skikkelig. Ull sykling sokker bør fortsatt har få sømmer, være tynn og har åpen-veve konstruksjon.
7.
Koordiner sokkene med sykling jersey. Syklister er kjent for sin prangende mote. Gå med fargerike sokker, eller sokker som flaunt din favoritt profesjonell syklist's logo.

Tips og advarsler


 • Kjøp sykling sokker laget spesielt for kvinner hvis du er kvinne. De fleste sykling sokker er laget med menn føtter i sinn og er for store for kvinners føtter slik at de forårsaker gnagsår.
 • Hold sykling sokkene rene. Skitne sokker ikke veken luft eller fuktighet i tillegg, og er mer sannsynlig å forårsake ubehag.
 • Carry et ekstra par sokker med deg på en lang tur slik at du kan endre dem hvis de blir for vått .
 • Unngå 100 prosent bomull sykling sokker. Bomull blir stiv når den er våt og bomull sokker kan opprette smertefulle blemmer mye raskere enn du skulle tro.
 • Sykling sokker laget av fukttransporterende stoffer er dyrere enn bomull sokker.


 • relaterte artikler


  hvordan å forberede et første skiboarding kjøre
  hvor å gjennomføre en skikkelig front kick
  hvordan man kan forebygge sal sår mens sykling
  hvordan å lære skiboarding historie
  hvordan å lære barnet en skikkelig hest holdning
  hvordan å slå skikkelig
  hvordan å lære av skiboarding videoer
  hvordan man skal forstå skiboarding fysikk
  hvordan finne et skiboarding klubb
  hvordan du kan bygge din egen Beinstrekk maskin