hvordan du velger sykling hansker

hvordan du velger sykling hansker

Sykling er åpenbart hard trening for bena, men det kan også ta en toll på hendene. Når du sykler, er du ofte støtter vekten din på hendene mens du styrer sykkelen ned bakker eller magert på styret mens du står på pedalene. Uten sykling hansker, kan du vedder på at du kommer unna med smertefulle blemmer. For å unngå dette, velger sykling hansker som passer godt og er godt konstruert
en
Velg sykling hansker med frotté eller annen type super-absorberende stoff på baksiden av hånden. Dette vil bidra absorbere svetten som renner nedover armene, og hindrer den fra å gjøre hendene glatte. Det forhindrer også svette fra å falle inn i sykkelen gir og rust dem.
To.
Se etter hansker som har en ikke-slick stoff på forsiden av hånden. Dette vil hjelpe deg å holde et fast grep på styret, selv om du har jobbet opp en svette. Et fast grep på styret er spesielt viktig når man kjører humpete veier på terrengsykkel.
Tre.
Velg sykling hansker med polstring på håndflatene og undersiden av fingrene. Dette vil bidra til å forhindre gnagsår når du lener deg tungt på styret for støtte.
Fire.
Velg hansker uten fingre for bedre fingerferdighet. Når du skifter gir ved høy hastighet, trenger du ikke vil at hansker for å komme i veien og få deg til å skifte i feil gear.
Fem.
Oppsøke hansker som kommer med avtagbar liners. Hansker med liners kan lett tilpasses både varm-og kald-vær sykling.
6.
Finn hansker som har fleece på baksiden av tommelen. Det er slags brutto, men vinden kan gjøre nesen kjøre, og uten at hendig fleece til å tørke det med, er du kommer til å få slim nedover ansiktet ditt.
7.
Plukk ut hansker som har skinn på håndflatene. Vil du bli glad i skinn er der når du faller av sykkelen og landet hendene først på fortauet.
8.
Sjekk ut anfall av sykling hansker før du kjøper. Hansker som er for løs kan forårsake blemmer like overlarge sko gjør.

Tips og advarsler


 • Gå for full-fingret hansker for å hindre fingeren blemmer hvis du ikke er brukes til skiftende din gir.
 • Hold flyttbar hanske liners i din sykkel sekken i tilfelle været blir kaldt uventet.
 • Tilbring litt mer penger for å få hansker laget av en wicking materiale hvis du rir ofte eller gå på svært lange turer. Disse spesielle stoffer bidra til å holde hanskene fra å bli stiv og skrapete.


 • relaterte artikler


  hvordan finne en naturlig horsemanship trener
  hvordan spille Rounders
  punching maskin teknikker
  hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser
  hvordan bli en skiboarding klubb
  hvordan man kan kjøpe skiboarding utstyr
  hvordan å kjøpe en tennis visir
  hvordan man kan kjøpe tennis skjørt
  hvordan å lære skiboarding betingelser
  hvordan komme skiboarding leksjoner