hvordan du velger et boogie bord

hvordan du velger et boogie bord

Ride havet bølger med en boogie bord, nesten uansett alder. Velg en boogie bord basert på kroppsstørrelse, budsjett og den typen av bølger på stranden. I motsetning til surfing, er grunnleggende boogie boarding lett å plukke opp i løpet av de første løper, og sporten er så enkelt eller så teknisk som du ønsker.

en
Bestem deg for et budsjett for boogie styret. . . Prisen er $ 20 for noe helt grunnleggende på opp til $ 300 for den tekniske modellene.
To.
Finn en butikk som bærer en rekke boogie boards i forskjellige prisklasser med kunnskapsrike medarbeidere til hjelper deg med å velge den rette.
tre.
Se på bygging av ulike boogie boards i budsjettet området. Basic konstruksjonen er en styrofoam kjerne med hard plast på bunnen og stoff som dekker (ofte neoprene) på toppen.

fire.
Sett halen på en boogie bord på bakken. Riktig lengde er en som kommer til midjen din.
Fem.
Snu boogie styret til vannrett posisjon og putt den under armen. Velg en som sitter godt og lar deg holde den nederste kanten.
6.
Velg en boogie bord med en festestropp. Den ene enden er festet til forsiden av boogie styret og den andre har en borrelås stropp til å feste til håndleddet.

Tips og advarsler


 • Flytt opp til mer tekniske boogie boards ved å velge spesielle halen og jernbane modeller. Disse kanalen vannet under brettet på ulike måter og endre turen. Spør råd fra avanserte brukere og selgere basert på dine behov og bølgene på den lokale stranden.
 • En surfe skjorte bidrar til å unngå brannskader og utslett fra sand og vann.
 • forvente å betale minst $ 40 for en boogie bord som varer en stund og ikke faller fra hverandre eller deformere.


 • relaterte artikler


  hvordan komme skiboarding gear
  hvordan man kan kjøpe tennis skjørt
  hvordan å overleve når skiboarding
  hvordan vite om Natural Horsemanship er riktig for deg
  hvordan bli en sykling team
  hvordan du kan bygge din egen Beinstrekk maskin
  hvordan du velger sykling sokker
  hvordan å lære skiboard sikkerhet
  hvordan å lære skikkelig stand-up teknikk for en MMA kamp
  hvordan man kan kjøpe tennis kjoler