hvordan du kjøper tennis under plagg

hvordan du kjøper tennis under plagg

Tennis undertøy er en viktig del av en tennisspiller sine klær. Undertøy som er komfortable og støttende vil hjelpe tennisspilleren føler seg mer trygg på banen. Dårlig tilpasset tennis undertøy kan føre til vanskelige bevegelser, som kan være skadelig for spillerens spillet
en.
Ta en beslutning om hvilken type tennis undertøy du trenger. Du kan velge sports BH, truser, tennis shorties eller leggings.
To.
Ta tennis klær med deg når du går shopping for undertøy. Du kan få lov til å prøve undertøy under klærne for å sjekke passform. Dette vil også hjelpe deg med å velge leggings og shorties som matcher fargen på antrekket ditt.
Tre.
Velg mellom en rekke ulike stiler når du kjøper tennis truser. Dette undertøy er tilgjengelig i Thong, bikini-cut, fransk-cut og boy-kutt stiler. Kontroller at trusen du velger er komfortable og vil ikke vise eller gjeng opp under tennis outfit.
fire.
Kjøp truser med eller uten lommer. Truser som har lommer gir praktisk kapasitet for lagring av ekstra baller samtidig på banen. Det er vanligvis to ball lommer per par.
Fem.
Kjøp tennis truser som er designet for kontroll hvis du trenger litt mer fasthet. Body-kontroll undertøy bidra til å forme kroppen din umiddelbart for et mer strømlinjeformet utseende. Noen klassisk snitt og sport truser har mage-sentraler.
6.
Velg undertøy laget av stoff som tørker raskt og hindre ubehagelig klynget, for eksempel blandinger som inneholder nylon. For eksempel kan du finne sports BH laget av nylon og spandex blanding og tennis truser laget av nylon og lycra.
7.
Velg tennis shorties hvis du ønsker et alternativ til tennis truser . Shorties ser ut som en lengre versjon av gutt-cut underbukser og er formtilpasset. De er tilgjengelig med eller uten lommer, i lave eller original kutt og med wide-band waists eller vanlig livet.
8.
Velg tennis leggings for varme. Tennis leggings er vanligvis bæres under tennis skjørt. De er tilgjengelig med eller uten lommer.
9.
Kjøp en sports-BH for god øverste organ støtte på banen. I motsetning til vanlig BH, er sports BH laget for strenge aktivitet, med stropper som ikke begrense armbevegelse og stoff som hjelper til å holde deg kjølig og tørr. Populære produsenter av sports BH er Bolle, i mellom og Marika.
10.
Se etter tennis underkjole selgere på Tennis Confidential hjemmeside (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • Det er best å vaske tennis undertøy med kaldt vann og deretter henge dem ut til tørk etter vask istedenfor å bruke tørketrommelen. På grunn av beskaffenheten til den type stoffer som brukes for dem, vil varmen føre dem til å svekke raskt.


 • relaterte artikler


  hvordan spille Rounders
  hvordan å levere en skikkelig muay thai kick
  hvordan man kan forebygge sal sår mens sykling
  hvordan tid skirennet resultater
  hvordan man kan kjøpe tennis shorts
  hvordan å lære barnet en skikkelig hest holdning
  hvordan å kjøpe en tennis visir
  hvordan å lære skiboard sikkerhet
  hvordan bli en skiboarding klubb
  hvordan finne en naturlig horsemanship trener