hvordan bli en terrengsyklist

hvordan bli en terrengsyklist

Terrengsykling er en spennende måte å oppleve den store utendørs, mens også utfordrende selv både mentalt og fysisk. Du trenger ikke å kjøpe dyre sykling klær eller utstyr-du trenger bare en anstendig terrengsykkel og litt kunnskap for å bli en terrengsyklist. The sky's the limit også-bokstavelig. Du kan gå omtrent hvor som helst eller ri på omtrent alle terreng med en terrengsykkel
en.
Kjøp en pålitelig terrengsykkel. Tilbring mellom $ 200 og $ 300 for en anstendig sykkel å starte ut med. Vit at du ikke trenger å bruke tusenvis av dollar på en sykkel til å bli en terrengsyklist. Oppdag populære terrengsykler ofte på salg for mindre enn $ 200 på lokale sportsbutikkene, og enda noen super butikker.
To.
Se etter en terrengsykkel som faktisk vil holde deg på terrengsykkel studier skjønt. Husk at noen av de billigere terrengsykler vil til slutt falle fra hverandre, spesielt på tøffe løyper, og verre, er ofte svært ubehagelig for rytteren. Betale ekstra for et nytt sete selv for dyrere terrengsykler -. . Det gjør en stor forskjell
3
Heng ut på din lokale terrengsykkel butikk å lære hva du kan. Ta fri sykling og vedlikehold kurs på noen sykkel butikker. Finn ut om du bytter dekk, holde terrengsykkel rene /smurt og rekvisita du kanskje vil ta med deg på stier.
Fire.
Les terrengsykling magasiner og tenke på å ta et kurs for å blitt en terrengsyklist. Velg mellom online eller DVD kurs i-person leksjoner. Ta private terrengsykling leksjoner for rundt $ 100 per time. Motta gratis informasjon i stedet av perusing terrengsykling nettsteder, for eksempel DiscoverMountainBiking. com.
Fem.
Start med nybegynner løyper å bli en terrengsyklist, og vet at mange terrengsykkel sti parker har ferdigheter -nivå vurdert stier. Begynn med det enkleste nivået til du blir vant til det siden terrengsykling er forskjellig fra Hardangervidda i at du kan finne det mye mer utfordrende når du forhandle ri over steiner, stokker, sand og lignende samt unngå trær og andre hindringer.
6.
Lær å riktig betjene bremsene på terrengsykkel før taklinger åser, og ha en riktig montering hjelm hele tiden. Be personen selge deg hjelmen å sikre at den passer og er justert riktig. Bruk riding hansker for ekstra beskyttelse (hvis du faller) og for et bedre grep på sykkelstyre.


relaterte artikler


hvordan bli en terrengsyklist
hvordan man kan kjøpe tennis hatter
hvordan å lære barnet en skikkelig hest holdning
hvordan å treffe en topp spin lobb i tennis
hvordan du velger sykling hansker
hvordan å beregne kalorier nødvendig for sykling
hvordan bli en sykling team
hvordan sette opp et hjemmenettverk Skeet felle
hvordan du kan bygge din egen Beinstrekk maskin
hvordan du kjøper tennis under plagg