hvordan bli en sykling team

hvordan bli en sykling team

Sykling er en fin måte å få mosjon og være ute på samme tid. Å være del av et sykkellag gjør bare ritt morsommere, siden du kan dele opplevelsen med nye og gamle venner. Sykling teamene er tilgjengelig i nesten alle områder av landet og vanligvis har åpninger både for nybegynnere og viderekomne syklister

Forbered deg selv og Look lokalt


en.
Evaluer sykling ferdighetsnivå. Hold styr på sykling avstander, tider og hastighet i minst en uke. Dette vil hjelpe deg med å finne et lag som passer dine evner.
To.
Se etter sykkellag ion ditt lokalsamfunn. Kontakt eierne av sykling butikker og spørre der lokale lag kan være på jakt etter et annet medlem.
Tre.
Ring ditt lokale YMCA å se om det er noen community sykkellag basert der. Spør hvilke av lagene er co-ed og som er begrenset til enten menn eller kvinner.

Dra nytte av den USA Sykling Organization


en.
Besøk USA Sykling Organization hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Organisasjonen arbeider for å fremme sykling i USA, viser syklister til internasjonale konkurranser på vegne av landet og sponsorer sykling hendelser på tvers av Amerika.
To.
Velg staten du bor i fra kart over Amerika for å bli tatt til en liste over USA Cycling Organisasjon sykling klubber og lag i staten.
tre.
Bla nedover listen for å finne lag i en by nær deg. Når du er der, klikker du på enten navnet på laget eller "detaljer"-linken.
Fire.
Skriv ned navn og kontaktinformasjon for hvert lokale klubb som interesserer deg.
fem.
Kontakt lagene du er interessert i, og fortelle dem hva nivået på syklist du er. Spør om praksis ganger og fundraising forpliktelser for å være sikker på at tidsplanen maskene med lagets krav.
6.
Bli med i USA Cycling Organisasjonen å bygge nettverk med andre sykkelentusiaster fra hele landet. Bli med online ved å klikke på "medlemskap"-linken. Du vil da fylle ut en lisens søknad med navn, adresse og telefonnummer. Deretter velger du hvilken type lisens du ønsker og angi om du vil bli med en vei sykkel team eller en terrengsykkel team.
7.
Møt lag før du bestemmer deg for å bli med. Akkurat som med alle andre sosiale aktiviteter, ønsker du å sørge for at du får sammen med menneskene på laget ditt før du foretar en forpliktelse til dem.

Tips og advarsler


 • USA Sykling Organisasjonen krever en avgift for årlig medlemsskap.


 • relaterte artikler


  hvor å gjennomføre en skikkelig front kick
  hvordan komme skiboarding gear
  hvordan å lære skiboarding
  hvordan å lage en skikkelig knyttneve i mixed martial arts trening
  hvordan å levere en skikkelig muay thai kick
  hvordan finne et skiboarding klubb
  hvordan man kan kjøpe tennis skjørt
  hvordan du velger sykling sokker
  hvordan spille sirkel regler fotball
  hvordan man kan kjøpe røde roser