hvordan å kjøpe en tennis visir

hvordan å kjøpe en tennis visir

En visiret er en fashion statement når slitt med casual antrekk. Men når det kommer til tennis, er et visir et nødvendig elektroverktøy. En tennis visir vil hjelpe deg å konsentrere deg om spillet ditt ved å holde solen ute av øynene og absorberer svette. Det er et viktig verktøy som kan forbedre spillet ditt
en.
Se etter et visir med et spesielt kjølesystem laget for å holde deg komfortabel. Noen visir inneholder krystaller i pannebånd som smelter inn i gel når visirene er dyppet i vann. Denne fuktighetsgivende gel bidrar til å holde spillere kjølig under spill.
To.
Kjøp en visir laget av stoff som vil absorbere vann. Dette vil bidra til å redusere mengden av svette nedover ansiktet ditt mens du spiller. Hvis et slikt visir også har en tykk pannebånd, vil det absorbere enda mer fuktighet.
Tre.
Sjekk vekten av visiret. En lett visiret vil redusere muligheten for en hodepine.
fire.
Prøv tennis visir og se etter en komfortabel passform før du kjøper den. Hvis visiret er for stramt, vil det la såre flekker rundt hodet og forårsake hodepine. Noen produsenter prøver å bekjempe dette problemet ved å lage visir med plysj pannebånd.
Fem.
Prøv på visir med klut stropper og de med plastbånd. Stoffstroppene kan gjøre deg mer komfortabel mens plastbånd kan føle seg tryggere.
Seks.
Velg en tennis visir som du enkelt kan justere for en bedre passform. Justerbart visir kan ha elastiske stropper, spenner, borrelås, eller plastbånd med åpne ender.
7.
Se etter et visir med en nøytral farge under regningen. Nøytrale farger, som grå eller svart, bidra til å kutte ned på gjenskinn fra sollys.
8.
Kjøp en visir med en SPF UV finish. Dette vil bidra til å kutte ned på mengden av skadelige stråler man utsettes for mens du er på banen. Noen produsenter behandle sine visir med en SPF 50 finish.
9.
Velg mellom en vanlig eller mønstret visir, eller velg en med en brodert logo. Logos av kjente sportslige bedrifter, som KSwiss, Prince og Reebok, er populære. Enkelte produsenter vil brodere din visir med den personlige teksten eller grafikken du ønsker.
10.
Søk etter tennis visir på en nettside funnet på ApparelSearch. com (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • Vær sikker på at tennis Visiret har colorfast stoff før du dyppe den i vann. Visir som ikke har colorfast stoff må renses.
 • Unngå å sette visir med plast regninger i tørketrommelen.


 • relaterte artikler


  hvordan å forberede et første skiboarding kjøre
  hvordan vite om Natural Horsemanship er riktig for deg
  hvordan tid skirennet resultater
  hvordan spille Rounders
  hvordan komme skiboarding gear
  hvordan å lage en skikkelig knyttneve i mixed martial arts trening
  hvordan man kan kjøpe tennis skjørt
  punching maskin og forskjellige kampstiler
  hvordan du ser skiboarding konkurranser
  hvordan å slå skikkelig