hvordan å kjøpe en golfbane

hvordan å kjøpe en golfbane

Hvis du har en lidenskap for golf og en entreprenørånd, og deretter vurdere muligheten for å kjøpe din egen golfbane. Bevæpnet med riktig informasjon og grundige forberedelser, kjøpe en golfbane kunne være en lønnsom bedrift
en.
Beregne kostnadene og sikre finansiering. De fleste golfbaner er priset hvor som helst mellom $ 1. 5 og $ 15 millioner. De midlene du har tilgjengelig åpenbart kommer til å påvirke beslutningen du gjør, og kursene du vurdere.
to.
Bestem tilstanden til golfbanen du er villig til å kjøpe. Vurder dårlig forvaltet, aldring eller dårlig holdt kurs for å finne en stor avtale.
Tre.
Analysere markedet. Storbyområder, er gode valg med sine større marked base. Disse typer områdene er også mindre sannsynlighet for å tiltrekke seg nye kurs utviklere, siden de har en tendens til å ha strengere regulering lover, vann restriksjoner og mindre åpne rom.
Fire.
Sjekk ut konkurransen. Plot ut andre 9-hulls og 18-hullsbaner på et kart. Indikere om nærliggende emner er kommunale, offentlige eller land klubber.
Fem.
Kontakt med en eiendomsmegler eller megler som spesialiserer seg på golfbanen oppkjøp. Tro det eller ei, det er mange som jobber utelukkende på dette feltet. En megler tjenester omfatter mesteparten av beinet arbeidet som går på å finne og sluttføre kjøp av en golfbane.

Tips og advarsler


 • Husk å ta med meglernes honorarer i budsjettet.
 • Finn ut hvorfor den nåværende eieren er selger. Dersom den nåværende eieren er å ville ut fordi virksomheten dersom sviktende, sørg for at du kan unngå samme skjebne før du kjøper.
 • Sjekk ut om å bli en golfbane eier gir deg småbedrifter hjelp i ditt område.
 • Vær oppmerksom på avtaler som virker for godt til å være sant, de sannsynligvis er. Du må kanskje legge mer penger i oppussing enn det kurset er verdt.


 • relaterte artikler


  hvordan å lære skikkelig stand-up teknikk for en MMA kamp
  hvor å gjennomføre en skikkelig front kick
  hvordan man kan kjøpe tennis kjoler
  hvordan man kan kjøpe tennis warmups
  hvordan man kan kjøpe tennis shorts
  hvordan du velger sykling hansker
  hvordan å kjøpe en tennis visir
  hvordan å treffe en topp spin lobb i tennis
  hvordan å slå skikkelig
  motorsykkel hendelser i Catskills