Slik kjører du en 3-on-3 basketball turnering

Slik kjører du en 3-on-3 basketball turnering

En 3-on-3 basketball turnering er et arrangement der et gitt antall basketball lag konkurrerer om å finne et vinnerlag. Hvert lag spiller basketball med tre spillere på banen samtidig
en.
Finn et sted for basketball turneringen for eksempel en lokal park eller et treningsstudio. Når du finner et sted, reserve stedet for en dato der du vil holde basketball turneringen.
to.
Bestem reglene du bruker for turneringen. Et godt eksempel på regler og retningslinjer du kan bruke er funnet på Rose Hulman nettsiden.
Tre.
Finn lag for turneringen. Spør venner og familie for fører på folk som kan være interessert. Du kan også velge å plassere en annonse i en lokalavis.
Fire.
Regne ut hvor mange lag du har forpliktet seg til å spille i 3-on-3 basketball turnering. Med denne informasjonen, gjør en brakett som den som finnes på Sportsline nettsiden.
fem.
Skriv ut og dele ut alle de regler og forskrifter, og gi en kopi til hvert lag før turneringen. Tilbyr også å svare på eventuelle spørsmål som kan oppstå før turneringen spilles.
Seks.
Mediate eventuelle problemer som oppstår under spill av turneringen. Når du er i tvil, prøv å være så rettferdig som mulig når du gjør en avgjørelse.
7.
Gi et mesterskap trofé eller sertifikat til det vinnende laget. Husk å takke alle de deltakende lagene, og å gratulere lagene som spilte bra.


relaterte artikler


hvordan komme skiboarding leksjoner
hvordan å strekke for bowling
hvordan spille Rounders
hvordan å strekke for cricket
hvordan å overleve når skiboarding
Slik kjører du en 3-on-3 basketball turnering
hvordan du velger sykling sokker
hvordan å levere en skikkelig muay thai kick
hvordan du velger et boogie bord
hvordan man kan kjøpe tennis shorts