punching maskin teknikker

punching maskin teknikker

Stansing maskiner er hyppig brukt i atletisk trening for å øke hjerte-condition, bedre øye-hånd koordinasjon og utvikle kroppen muskler. Det finnes en rekke forskjellige punching maskiner på markedet som spenner fra enkle utstyr som tunge poser og hastighet poser til mer avanserte enheter som måler slagkraft. Uavhengig av utstyr eller maskin som brukes, er det teknikker som vil hjelpe deg å bruke dem effektivt og trygt.

Lag en Riktig Fist

Feilaktig knyttneve formasjonen vil sannsynligvis resultere i en brukket finger eller annen side skader ved sammenstøt med den slående overflaten. Mens bruken av en boksing hanske beskytter hånden mot skade, oppfordrer det også feilaktig knyttneve dannelse og kan la deg mer åpen for skade når du angrip uten hansken. En mindre hanske på 6 gram gir polstring for knokene samtidig slik at du kan øve riktig teknikk. Fingrene bør være krøllet tett med tips til fingertuppene presset mot midten av håndflaten din. Tommelen må være fullt gjemt under den midtre leddene i fingrene. Hvis tommelen stikker ut enda litt, kan det snag på noe mens en punch er kastet eller avbøyes og forårsake alvorlige skader.

Hold Alt Straight

Hvis det er noen bøy mellom albuen til midten din knoke når du kaster en punch, det området med flest bøy i det er sannsynlig å bryte med noen vesentlig kraften. Dette gjelder spesielt ved bruk av stansing maskiner, siden flere slag er vanligvis kastet i en kort periode og teknikk kan lett bli ofret for fart. Øv kaster hver punch, enten det er en rett streik eller en krok, med en perfekt rett linje av påvirkning fra andre knoke ned håndleddet og underarm til albuen. Håndleddet er den mest sannsynlige kilden til bøye og gi, så diligence er nødvendig for å holde den i riktig justering når kaste slag.

Use Your Legs

slagkraft er egentlig generert mer fra leggene og riktig hip rotasjon enn fra armene. Det er derfor viktig å holde føttene plantet når kaste et slag på en punching maskin slik at du kan oppnå størst effekt av å kombinere fart, kraft og nøyaktighet. Din bakfoten stasjoner kroker og krysset slag, og det er svært vanskelig å kaste en effektiv jab hvis bly foten er i luften eller i en vanskelig stilling. En skikkelig hook er kastet ved hjelp av hoftene nesten helt siden armen ikke engang å flytte fra sin grunnleggende posisjon til å ha makten i det. Bruke riktig fot plassering og hip rotasjon vil gi deg større fordeler i din punching trening og vil etablere gode vaner som reduserer risikoen for skader.


relaterte artikler


hvordan å slå skikkelig
hvordan tid skirennet resultater
hvordan å lære skiboarding
hvordan komme skiboarding gear
hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser
punching maskin teknikker