hvordan tid skirennet resultater

hvordan tid skirennet resultater

Ski løpene kan ta mange former, inkludert enkle nedoverbakke løp, slalåmrenn og kombinerte arrangementer, men navnet på spillet er alltid å komme til bunnen av bakken så raskt som mulig. Som timeren, vil det være din jobb å være i riktig ståsted og riktig tid hver løperens kjøre fra start til slutt

Du trenger:. .
Paper
Blyant.
Stoppeklokke.


en.
Merk at startnummer på utøverne som deltar i skirennet. Timing løpet kan være relativt enkle, men det er viktig å kunne skille mellom konkurrenter. Legge merke til de fargerike smekker, med tall som vises tydelig, er langt den mest effektive måten å fortelle konkurrentene fra hverandre.
To.
Plasser deg selv i en høyreist posisjon, hvor du har en utmerket visning av hele studiet-spesielt Start og målgang. Å ha et godt inntrykk av begynnelsen og slutten av hvert løp er det mest vitale aspektet av tidspunktet prosessen.
Tre.
Start stoppeklokken når skiløper krysser startlinjen.

fire.
Stopp stoppeklokken øyeblikket skiløperen krysser mållinjen. Dette vil gi deg den nøyaktige tidspunktet for kjøringen. Gjenta dette med alle konkurrentene til å gi resultater for hele rennet.


relaterte artikler


hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser
hvordan komme skiboarding gear
hvordan å slå skikkelig
punching maskin teknikker
hvordan å lære skiboarding
hvordan tid skirennet resultater