hvordan komme skiboarding gear

hvordan komme skiboarding gear

Great skiboarding krever skikkelig utstyr. Det inkluderer ski, støvler, bindinger og hjelmer. Plus, det er klær, vesker å bære og beskytte ski, og voks og tuning utstyr for å holde dem i form. Enten du kjøper online eller på en lokal sportsutstyr butikken, kan du finne en rekke skiboarding utstyr for amatører så vel som profesjonelle. For å få utstyrt med det grunnleggende, lese disse tipsene. ! Og få jamming
en.
Velg riktig skiboards. Ting å huske på er din høyde og vekt, kost konstruksjon og hva du ønsker å gjøre på i styrene. Skiboards er vanligvis 75-90 centimeter lange. Kortere er bedre for personer 5 meter høy og under. Lengre ski er best for pulver, triks og trygge landinger etter fange luft. Skiboard sammensetning materialer og konstruksjon kvalitet vil påvirke prisen. Spør en forhandler eller ski pro for å hjelpe deg å velge det beste skiboards for dine behov.
to.
Legg bindinger. Regelmessig downhill skibindinger fungerer helt fint på skiboards, men noen ganger hullene ikke passer. I så fall, bare har nye hull boret. Men du kan også velge bindinger spesielt laget for skiboards. Det er veldig liten forskjell. Og den type bindinger å velge-"release" eller "non-release"-er opp til deg
3
Slip i støvlene. . . Komfortable skiboarding støvler er et must. Du kan ikke konsentrere seg om bord når støvlene ikke passer. Pass på at de ikke snev noe sted, er ikke for stramt og ikke krampe tærne ved å være for smalt eller for kort. Feet skal sitte tett, men komfortabelt inne, uten å skli rundt. Riktig montering støvler vil la deg stå og gå i komfort. Skiboard-spesifikke støvler er ikke nødvendig, selv om noen modeller er tilgjengelig. De har blitt konstruert med en fremskutt pitch omtrent det samme som rulleskøyter. Men vanlige nedoverbakke ski støvler solgt av alle de store skiutstyr beslutningstakere vil fungere.
Fire.
Hundebånd disse styrene. En leiekontrakten er en stropp som brytes rundt støvelen, og festes til skiboard. Hensikten er å holde i styret i å gli unna hvis frittliggende. Nesten alle skianlegg gjøre leiekontrakten på skiboards en gear krav, selv om noen brett kommer med "bremser" som er ment å stoppe deres glatt flykte.
Fem.
Beskytt hodet. Få en hjelm som er godkjent for forebygging av hodeskader under skiboarding, snowboard eller ski. Den store ski utsalgssteder har dem. Nesten alle kommer med haka stropper, ventilasjon og isolasjon. Noen har visir, goggle stropper, øre Pulsvarmere og rask demontering snaps. Nye modeller har lyd tilkoblinger så du kan snakke i en mobiltelefon eller lytte til musikk mens carving.
6.
Wax disse bunner. Voks er en viktig i skiboarding gear. Det holder bunnen av styrene i form til jamming under tung snø og varmt vær. Det beskytter også bunner fra skade. Voks kommer i flere former, blant annet lim, stick og tørk-on.


relaterte artikler


hvordan tid skirennet resultater
hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser
hvordan å slå skikkelig
hvordan å lære skiboarding
hvordan komme skiboarding gear
punching maskin teknikker