hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser

hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser

The Winter X-Games-funksjonen ski hendelser, som superpipe og slopestyle, som blander høy hastighet med presisjon. Unge skiløpere fra hele verden bruker Winter X ski arrangementer for å gjøre deres navn kjent i ski verden. Hvis dine ferdigheter låner seg til Winter X-Games, må du vite hvordan du kan kvalifisere for de få ettertraktede plassene. Les videre for å lære mer

 

 


 

Konkurrer i Winter X Games Ski Events


en
. . Register for leirer og arrangementer arrangert av Winter X Games utøvere før du prøver å kvalifisere seg. Disse mulighetene kan være kostbart, men tiden tilbrakt med profesjonelle skiløpere kan du få innsikt i nivået på konkurransen i Winter X Games.
To.
Bruk utstillinger og demonstrasjoner på regionalt ski arrangementer å få oppmerksomheten til sponsorer. Sponsorer gi økonomisk ressurser og markedsføring som tillater deg å fokusere på ski i stedet for virksomheten aspekt av sporten. Disse hendelsene også gi deg nødvendig praksis før kvalifiseringsløp.
Tre.
Arbeid deg vei inn i Winter X Games ski arrangementer gjennom faglige organisasjoner og turer. Det finnes en rekke regionale turer som fungerer som gode startpunkter for amatører skiløpere som ønsker å kvalifisere seg til OL. Målet ditt i inn disse turene bør ikke være den Games, men overordnede faglige suksess i ski.
Fire.
Se etter lokale kvalifiseringer som blir holdt i måneden frem til Winter X-Games. Disse kvalifiseringer er normalt planlagte ski hendelser som er kalt "Winter X kvalifiserende poeng, bidrar til å fylle ut feltet i Aspen. Nøkkelen til lokale kvalifiseringer er å øve på åsene og bakkene i forkant av arrangementet og finne komfortsonen.
fem.
Reise til kvalifiseringsløp for Winter X-Games som er utenfor din tilstand eller region. Ski konkurranser som brukes som kvalifiseringer blir besøkt av hundrevis av skiløpere fra hele landet hvert år. Du må skrive inn disse hendelsene så snart som mulig å reservere plass.
6.
Ordne for reisen, overnatting og andre reiser behov for Aspen en uke før åpningsseremonien på Winter X Games. Det er flere dager med kvalifiserende runder for hvert arrangement, bidrar til å begrense feltet og bestemmer rekkefølgen av konkurransen.
 

Tips og advarsler


 

  • Planlegg en tur til åser og feriesteder i nærheten av Aspen /Snowmass plasseringen av Winter X-Games i minst 1 måned før kvalifiseringen. Denne turen kan du speide ut konkurransen og få en følelse for bakken kvalitet før du konkurrerer. Reis med venner og andre konkurrenter for å spare penger på overnatting.


relaterte artikler


hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser
hvordan å slå skikkelig
hvordan tid skirennet resultater
hvordan komme skiboarding gear
punching maskin teknikker
hvordan å lære skiboarding