hvordan å slå skikkelig

hvordan å slå skikkelig

Har du noen gang ønsket å kunne kaste et slag med riktig form og teknikk, slik at du vil kunne truffet som en trent bokser? . Les videre og du vil lære de grunnleggende teknikken som vil ha deg treffer som en lastebil lass murstein på kort tid

trenger Du:
Dine hender clinched i nevene
. Boxing bag.
Hansker (valgfritt for beskyttelse).
 


en.
Først må du lage en skikkelig knyttneve. Dette gjøres ved å clinching knokene godt sammen og rulle dem inn i håndflaten. Tommelen går på utsiden pakket over toppen av fingrene. Vær sikker på å ikke brette tommelen på innsiden av fingrene da dette kan føre til skade på tommelen på inntrykk!
To.
Opp med hendene skulder bredde hverandre rett under øyehøyde og med din knyttneve gjort, forlenge armen ut til en rett posisjon og i siste sekund før virkningen samtidig rotere hånden din, hoftene, og hvilken fot er på samme side du er punching med. Hånden roterer over slik at håndflaten vender mot bakken. Vær sikker på at pekeren fingeren knoke og pekefingeren knoke er knokene treffe målet.
Tre.
Kontroller at du har riktig justering. Når du har riktig justering for en punch bør du være i stand til å tegne en rett linje fra din pekeren og pekefingeren knoker opp armen til skulderen og skulderen din bør være rett over hoften slik at kraften og styrken på punch er støttet opp av ikke bare armen og skulderen, men hoftene, kjerne og hele kroppen som gir deg maksimal effekt og god form.
fire.
Etter å kaste punch trekkes umiddelbart til startposisjon og være sikker på at når du kaster den punch med en hånd den andre hånden holder opp for å beskytte andre siden.

 

Tips og advarsler


 

  • Husk å rotere hoftene mens kaste punch det er her mesteparten av kraften kommer fra.
  • Start sakte med riktig form og arbeid opp til full fart, i begynnelsen riktig teknikk er viktigere.
  • Bruk hansker for sikkerhets
  • Bare treffe et mål som er trygt å treffe for eksempel en sertifisert boksing bag
  • Punch på egen risiko forfatteren tar ikke ansvar for skade eller handling fra punching
  • Ikke praksis hvis du er skadet
  • konsultere legen din dersom det er noen spørsmål med hensyn til naturen av helse
  • Ikke misbruk denne informasjonen. Dette er for moro, trening og konkurranse /idrettslige formål bare og forfatter tar ikke ansvar for misbruk av informasjon


relaterte artikler


hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser
punching maskin teknikker
hvordan å slå skikkelig
hvordan å lære skiboarding
hvordan tid skirennet resultater
hvordan komme skiboarding gear