hvordan å lære skiboarding

hvordan å lære skiboarding

Ikke ski, ikke snowboard-they're skiboards! Skiboarding kombinerer moro av både sport, og lære å skiboard er mye enklere enn å lære tradisjonelle ski. Selv nybegynnere kan begynne å ha det gøy med en gang fordi skiboards er kortere enn vanlige ski, og er lettere å kontrollere, snu og stoppe. Sjekk ut disse grunnleggende for å lære å snowblade og gjør deg klar til jam! Les videre for å lære mer
en
Få noe utstyr. Lei mens læring, eller kjøpe et sett med skiboards. Også kjent som snowblades i noen områder, de er omtrent halvparten av prisen på nedoverbakke ski, og bindingene er inkludert. Du trenger ikke engang staver! Skiboard utstyr kan finnes på nesten alle steder som henvender til vintersport entusiaster.
To.
Start i riktig holdning. Krangel fremover, bøyer knærne over anklene bare til du ikke lenger se støvlene dine. Ligg lavt og holde bakenden gjemt i.
tre.
Balanse ved å holde føttene fra hverandre omtrent samme bredde som skuldre og hofter. Dette er en større bredde enn tradisjonell ski eller in-line skøyter og gir skiboarders mer sideveis stabilitet.
Fire.
Strekk hendene ut foran samtidig som skiboard eller snowblade tips opp og din vekt på hælene. Denne vekten shift gjør opp for skiboards 'kortere lengde og bidrar til å opprettholde balanse.
Fem.
Scissor din skiboards ved å holde oppoverbakke ski litt mer enn en halv boot lengde foran de andre ski. Dette bidrar til å opprettholde stabilitet i svinger og høy hastighet.
6.
Ta en lekse eller to. Med et par timers instruksjon i skiboarding, vil du bli utskjæring som en proff. De fleste skianlegg og vintersport områder tilbyr undervisning.
7.
Les how-to artikler om skiboarding eller snowblading i «Skiboard Magazine" og andre ski-og vinter-sports relaterte publikasjoner og nettsteder. Mange av disse kildene har nybegynner informasjon og videoer tilgjengelig å lære deg å skiboard.

Tips og advarsler


 • For sikkerhets skyld må alltid ha på hjelm.


 • relaterte artikler


  hvordan komme skiboarding gear
  hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser
  hvordan tid skirennet resultater
  hvordan å slå skikkelig
  hvordan å lære skiboarding
  punching maskin teknikker