om tilpasset svømme beskyttelsesbriller

om tilpasset svømme beskyttelsesbriller

Svømme briller er svært viktig for sikkerheten og velværet til øynene dine hvis du svømmeturer. Ikke bare gjør de det lettere å se, men også beskytte øynene fra irriterende stoffer i vannet. Hvis du vil ha en spesielt god passform, eller hvis du trenger spesielle linser for å se klart mens du svømmer, så tilpasset svømme beskyttelsesbriller er den perfekte løsningen

Funksjon

Swim beskyttelsesbriller brukes til å hjelpe folk til å se både inn og ut av vannet. Hvis du trener med et tempo klokke, så du kanskje ikke har tid til å tørke av vannet ut av øynene dine før du ser opp for å se når du trenger å dytte bort igjen. Goggles hjelp se rekreasjons svømmere holde vann og alvorlig svømmere rede på hvor deres konkurrenter er under et løp. Tilpassede briller bo på hodet bedre, passer ansiktet mer sikkert og hjelpe folk med mindre enn perfekt syn se hvor de går mens svømming.

Funksjoner

Goggles har to objektiver som er montert på ansiktet ved hjelp av gummi liners eller skum. Disse objektivene er vanligvis laget av hard plast. De blir holdt på plass av en eller flere av gummi stropper som kan justeres for å gjøre briller strammere eller løsere.

Hensyn

Når du investerer i tilpassede briller, må du bestemme på forhånd hvilke funksjoner som er mest viktig for deg. Hvis stroppen komfort er avgjørende for din svømming nytelse, så må du kanskje be om enten en tykk stropp som vil holde brillene sikkert eller flere tynne stropper som kan spres ut over baksiden av hodet. Også må du finne ut om et generisk resept objektiv vil forbedre ditt syn nok, eller om du trenger linser som er skreddersydd til dine eksakte resept.

Effekter

Custom svømme beskyttelsesbriller kan dramatisk forbedre svømming ytelse. De hjelper med racing fordi de gjør det lettere for deg å se, og de også forbedre kvaliteten på treningen din ved at du kan fokusere på dine slag og hurtighet snarere enn å lete etter veggen. Trening i briller som passer deg godt og føle deg sikker og komfortabel er alltid den beste måten å fokusere på de mer viktige aspekter av racing din.

Typer

Custom briller kommer i flere typer. Du kan bokstavelig talt bygge din egen par briller med plastikk og lengder av gummi hvis man bruker svenske briller. På den annen side, kan du designe og bestille spesialitet briller online på nettsteder der du velger din favoritt typer linser, stropper og klipp, monterer den gang har selskapet dem og skip dem til deg (se Ressurser nedenfor). Til slutt, kan du gå til en tilpasset goggle butikk og be de gjøre briller med en spesiell resept slik at du vil kunne se mer tydelig.

Advarsel

Hvis du investerer i tilpassede svømme briller, være veldig forsiktig for ikke å miste dem. Custom briller kan være ekstremt dyrt, særlig hvis de har reseptbelagte linser.


relaterte artikler


hvordan unngå å bli håndtert i fotball
Hvordan skjerpe snowboard kanter
hvordan synet en bue
hvordan ta vare på en våtdrakt
hvordan du beregner en baseball spillerens batting gjennomsnittlige
hvordan du gjør en banan delt i bryting
hvordan å svømme i freestyle hjerneslag
hvordan å selge spiller handling som en løpende tilbake
hvordan å kjøpe en sports watch for en svømmer
hvordan å kaste et pass som en løpende tilbake