om sykkel valser

om sykkel valser

Sykkel ruller sykkelen opplæring enheter som gjør det mulig å sykle i ditt eget hjem (eller innendørs areal) mens resterende på samme sted og aldri faktisk går fremover. Valsene er ikke koblet til sykkelen rammen. Derfor er det rytterens oppgave å holde balansen under trening. Sykkel valser mulig ryttere til å ha enkle og praktiske måter å trene

Fordeler

Sykkel rullene er ideelle alternativer for trening innendørs. De er gode fra å forbedre din form, balanse og spinn. Ryttere kan styre og balansere sykkelen mens stasjonære-trening. Dette resulterer i en svært hyggelig og realistisk sykkelopplevelse. En annen stor fordel med sykkel valser er at det forbedrer sykkelen håndtering ferdigheter.

Advarsel

Det finnes imidlertid også noen ulemper sikkerheten til sykkel valser. Det er ofte svært vanskelig for ryttere å montere stasjonære sykkel fordi den kombinerte høyden av valsen systemet, og sykkelen er ganske høy. Dette kan føre til ryttere faller og skader seg selv. Dessuten er det ganske vanskelig å holde rytter og sykkelen både ligger innenfor ekstremt slanke bredden på rullen trommer uten å tippe over eller rett og slett falle av kantene.

Potensielle

Sykkel valser er tilgjengelige i et ganske stort rekke priser. Prisene generelt varierer fra ca $ 90 til $ 250, men TruTrainer sykkelen ruller over 600 dollar. Imidlertid har auksjonen nettstedet eBay mye sykkel valser tilgjengelig for enda lavere priser, noen starter på $ 40 eller enda mindre. Hvis du handler nøye, bør du kunne finne en god sykkel rulle for en rimelig pris.

Funksjoner

Ulike sykkelen valser har alle forskjellige unike og spennende funksjoner, så det er lurt å notere hva du vil ha før du foretar et kjøp. Det er sykkelen valser som har funksjoner som folding pakker (slik at du ikke trenger å ha en klumpete krafttreningsapparat tar opp mye plass i ditt hjem), magnetisk motstand, gaffel stands, motvind fans, svinghjul belte vakter og mye mer.

Expert Insight

Det er mange gode steder å kjøpe sykkelen valser på Internett. Noen forhandlere som har ulike og store utvalg av sykkelen ruller inkluderer Rocking Valser, Bike Trainer Butikker, Sunrise Cyclery, Land Rider Sykler, TruTrainer, Western Bikeworks og mange flere. Store, landsomfattende varehus som Target selger også sykkelen valser.


relaterte artikler


hvordan å feste en nakke skjold til en målvakt maske
hvordan feltet stripe Beretta 92fs
hvordan å kaste et pass som en løpende tilbake
hvordan spille brak og kjøre dekning i fotball
hvordan en softball kurve?
å velge en ski lengde
Slik kjører du 800m raskere
hvordan påvirker skismurning hastigheten på en ski?
hvordan unngå gnaging mens sykling
om snowboard utstyr