om sykkel tannhjul

om sykkel tannhjul

Sykler kan komme med en rekke tannhjul og hastigheter. Sykler med ulike hastigheter kan du skifte fra ett gir til den andre, noe som gir deg muligheten til å kontrollere turen. Du kan enten gire ned eller gire opp med sykkel tannhjul. Når du flytter, flytter kjedet til en annen ring, avhengig av ønsket behov eller mål for turen

Betydning

Gears er viktige fordi de gjør turen fleksibel. Siden når du sykkelen du vet aldri hva slags terreng du kommer over, tannhjul hjelpe deg i at de lar deg endre etter veien du er på på et gitt tidspunkt.

Funksjon

Ulike situasjoner krever egnede hastigheter. Hvis du rir på en kupert terreng, og du synes det er utfordrende å klatre opp, gire ned. Først gear kan du spinne på en mindre hjul, som gjør det lettere å ri på en kupert terreng. Motsatt, hvis du finner deg selv ridning og turen ser ut til å enkelt at bena går for fort, skifte opp. Dette skaper en motstand i pedalene, og gjør deg pedal med større innsats.

Typer

Det er to typer eller deler av tannhjul som sykler kommer med. Først er det venstre shifter, som ligger på venstre håndtak bar, og rett shifter, på høyre håndtak. Den venstre shifter tilsvarer de tre ulike ringen størrelser, fra små til store. Retten shifter manipulerer bakhjulet.

Fordeler

Gears hjelp i å øke eller redusere rotasjon samt motstanden. Dette bidrar ikke bare i ridning for å komme til din destinasjon, men også hjelper når du bruker ri som en form for mosjon. Syklet på en lavere hastighet får deg til å pedal raskere, øke omdreininger i minuttet, noe som holder beina flytter mye fordi du spinner på en mindre ring. Syklet på en høyere hastighet får deg til å pedal langsommere, fordi mer motstand er innført, noe som kan redusere rotasjoner per minutt, men beina er i arbeid på en større innsats.

Hensyn

Når du har en sykkel med flere hastigheter, kan det være lurt å installere klikkpedaler fordi dette gjør føttene mer sikker på pedalen. Hvis du er en nybegynner rytter, kan det også være lurt å sørge for at du lærer hvordan du bruker girene først og praksis i en tom parkeringsplass før du drar ut på en trafikkert vei. Praktisere på egen hånd kan du også sjekke om din gir er fine og hvis du kan skifte problemfritt mens riding. Komme komfortabel med sykkelen og lære hvordan det fungerer vil gi deg en mer givende opplevelse riding.


relaterte artikler


hvordan du kan nyte en svømmetur møte
hvordan samtaler baller og streiker i en ungdom League baseball kamp
hvordan å treffe en jern i golf
hvordan du oppretter et boblebad i et svømmebasseng
hvordan å blokkere skudd i basketball
hvordan spille kort senter i softball
hvordan å praktisere fotball som en proff - del 1: ballkontroll og mental trening
Hvordan finne ut om barnet har en dårlig fotballtrener
hvordan de skal forsvare mot svømme bevege seg i fotball
hvordan stoppe å kjøre spillet i fotball