om snowboard reparasjon

om snowboard reparasjon

Uansett hvor sky eller forsiktig man kjører, vil du til slutt ha noen snowboard skader og vil trenge å gjøre noen reparasjoner på snowboard din. Snowboard skaden er delvis en effekt av din kjørestil, men det er også påvirket av faktorer utenfor din kontroll, slik som terrengforhold og uforutsette hindringer. Selv om du ikke alltid kan kontrollere snowboard skade, kan du lære å vurdere den og reparere det eller ta det inn i butikken som nødvendig

Betydning

Den vanligste typen skader som du vil støte på en snowboard er base skade. Basen på snowboard er det som kommer i kontakt med bakken. Kjør over en stein, rot eller bare litt is og du vil sannsynligvis merke til noen riper i p-tex. Mens du kan ignorere noen mindre riper, er det best å reparere større eller flere riper. Du ønsker å holde base som uniform og smidig som mulig for å gi den beste turen.

Funksjon

reparere base skade kan være ganske enkel. For din grunnleggende ekstruderte base, du bare trenger en base renere, p-tex stearinlys, lommelykt eller stearinlys og metall skrape. Klipp av noen tråder av materiale, rene med base renere og la det tørke. Smelt p-tex med lommelykten, drypper ned i bunnen (e) og la den tørke. Skrap av overflødig p-tex med metall skrape, og du er klar til å sette på litt voks for å polere av jobben. En sintret base er mer komplisert å reparere fordi det er vanskeligere, og mykere reparasjon p-tex fester seg ikke så godt. Bruk en hardere p-tex reparasjoner som bånd, eller ta brettet inn i butikken. Du trenger også en jern eller pistol for å smelte ned hardere p-tex.

Hensyn

Hvis en ripe strekker seg utover p-tex og inn i glassfiber eller kjerne, din reparasjon blir litt mer komplisert. Det er best å ta det med til en butikk på dette punktet med mindre du har noe kjennskap til denne type reparasjon. Hvis du har tenkt å reparere den, må du bruke en epoxy eller co-polymer å fylle ut skade på glassfiber, fordi p-tex ikke sette seg fast. Da p-tex kan brukes over toppen av epoxy for å fullføre reparasjonen.

Typer

Din kanter trenger også regelmessige reparasjon og vedlikehold. I likhet med base, kantene holde kontakt med bakken, og kan få slo opp fra stein, is og andre uregelmessigheter. Det er best å holde kantene skarpe og glatte, så regelmessige kanten reparasjon og vedlikehold er viktig. For kanten reparasjon, trenger du en avgrading (diamant) stein, fil eller kant verktøyet og en gummy stein. Glatt ut nick på kantene med avgrading stein, skjerpe kantene med en fil eller kant verktøyet ved hjelp av en lang, rett filing bevegelse. Gå over igjen i den avgrading stein, og ta opp med gummy steinen.

Funksjoner

Bindinger er en annen del av snowboard pakken utsatt for skade. Bindende skade kan variere og kan omfatte løsne på festeskruene, ødelagte stropper og ødelagte låseskivene. Tiltrekking ned alle skruer og bruke noen Loctite når det er nødvendig er enkel fiks til en løs binding. Skade på stroppene eller bindende mekanismer kan kreve en enkel justering eller utskifting skruen, eller det kan kreve nye deler. Ved utskiftning av deler (stropper, ratchets, etc. ), arbeid med butikken der du kjøpte bindingene, eller direkte med produsenten. Hold kvittering hendig, og sjekk garantien informasjon siden din del kan være dekket.

Advarsel

Enkelte omfattende skader bør tas for profesjonell reparasjon med mindre du er erfaren i slike reparasjoner. Separert kanter, kronet bygging skade, toppen eller base delaminering, core skudd, stort eller merkelig plassert riper eller hull og strippet montering inserts er noen reparasjoner som er best overlatt til fagfolk. Ta disse i gang, eller fortsette med forsiktighet på disse typer reparasjoner.

Forebygging /løsning

I tillegg til de nevnte verktøy for hver type skade, vil en arbeidsbenk og snowboard laster bidra til å gjøre reparasjoner enklere og mer organisert.


relaterte artikler


hvordan å lære et barn til golf
hvordan man kan forebygge svømmer øre
hvor å stjele signaler i baseball
hvordan å være en bryter hitter
hvor å fjerne rust fra hjulkapslene
hvordan å lage en bocce sett
om infrarøde briller
hvordan å sette spinn på en bowling ball
Slik bolle i inswinger
hvordan å kaste et pass som en løpende tilbake