om sår testiklene fra sykling

om sår testiklene fra sykling

Sykling er en flott hobby og en fantastisk mosjonsaktiviteter at menn og kvinner i alle aldre kan nyte. Ikke bare gjør det fremmer hjerte helse og generell fitness, men det gir deg store bein! Men, hvis du er en mann og syklus for lange avstander på regelmessig basis, kan du oppleve noen ganske alvorlige testicular sårhet over tid. Sørg for at du vet hva som er normalt og hva som ikke er, samt hvordan å unngå denne irriterende og smertefulle saken

Funksjon

Vanligvis er testiklene sårhet fra sykling et resultat av dårlig polstret sykkel seter eller en uheldig fall. Den sårhet i seg selv er kun et resultat av press eller gni på testiklene for lengre perioder. Selv om dette er absolutt ikke hyggelig, er det også vanligvis ikke særlig langvarig, heller ikke det indikerer større problem med mindre smertene vedvarer selv når du gir "familien juveler" en pause.

Identification

Generelt, sår testiklene er ganske lett å identifisere. Når det gjelder sykling-relaterte skader, kan de vises røde eller litt hovne. Hvis de er varmere enn vanlig, kan det hende du har en infeksjon som er forårsaket eller forsterket av sykling, så se en lege umiddelbart dersom de er møre til en lett berøring og føle varmere enn normalt.

Misforståelse

Mange menn unngår sykling fordi de tror at det kan føre til impotens og infertilitet fordi det er hardt på pungen. Mens sår testiklene fra sykling kan føles som de er en stor helse bekymring, generelt er de noe mer enn litt irriterte. Sykling forårsaker ikke sterilitet. Imidlertid kan vedvarende smerte indikere testikkelskade, så det er best å justere kjøreutstyr og vaner for å beskytte testiklene.

Forebygging /løsning

Den beste måten å unngå å bli sår testiklene mens sykling er å få en polstret sete. Du kan enten erstatte sykkel sete helt eller bare få en ekstra pute for den eksisterende sete. Noen menn selv få polstret sykkel shorts som endrer måten du sitter på sykkelen, og kan beskytte testiklene fra videre irritasjon. Hvis du allerede har utviklet sykling-relaterte smerter, bør du gi sykkelen en pause i noen dager og kanskje til og med bruke en kjølig klut til å lindre hevelse.

Advarsel

Mens såre testiklene fra sykling er ikke et stor helserisiko, hvis du får din såre testiklene fra en faktisk faller, så må du holde et øye med testiklene i flere dager. Hvis du føler noen klumper, ikke anta at de er fra høsten. Faktisk er de fleste testiklene svulster oppdaget som følge av sårhet i området som ikke falmer ikke som den skal. Eventuelle klumper skal undersøkes av lege straks.

Time Frame

Dersom du utvikler ømhet fra sykling, kan du forvente å være av sykkelen i flere dager. Hvis testiklene er sår fra press i motsetning til en effekt, vil du sannsynligvis være tilbake til normalt i 1 til 3 dager. Men, hvis du har knust dine testikler i betydning av noe slag eller falt i tverrliggeren av sykkelen, kan de ta 1 til 3 uker å lege.


relaterte artikler


hvordan å praktisere basketball på egen hånd
hvordan sette opp en quarterback for en avskjæring
Slik sett teipen tilbake til styret på en vei sykkel
hvordan du kan spare penger på sportsutstyr
Reglene for lacrosse
hvordan å håndtere en løs tånegl
hvordan bli en baseball manager
hvordan å være et godt mål spiller i fotball
hvordan spille baseball som Manny Ramirez
hvordan spille myke tennis