om maraton

om maraton

En maraton er en distanse-baserte løping og jogging løp opprinnelig oppkalt etter en mytisk gresk soldat. Marathon skje både på internasjonalt nivå (som den olympiske maraton) og på ulike statlige og lokale nivåer. Marathon har vokst betraktelig i popularitet. For eksempel mer enn 17. 000 mennesker kjøre i Los Angeles Marathon hvert år

Historie

Det moderne maraton er oppkalt etter en mytisk gresk soldat ved navn Pheidippides. Myten sier at grekerne og perserne kjempet i slaget ved Marathon. Etter slaget, løp Pheidippides tilbake til Athen, bringe nyheten om at grekerne hadde slått perserne. Historien ble nevnt i gresk dikt, effektivt koble navnet "maraton" med langdistanse løper.

Størrelse

Standarden distansen for en maraton er 26 miles og 385 yards, eller 42. 195 kilometer. Avstanden er endret flere ganger, med lengden på maraton fluktuerende syv ganger siden 1896. I 1921, den olympiske komiteen endelig standardisert avstanden til et maraton, og den har forblitt den samme siden.

funksjoner

En maraton blir vanligvis utført på en vei der helningen på bakken er relativt nivå og avstanden kan enkelt overvåkes. Race ledere måle avstanden til maraton og sett distanseskilt å varsle løpere om fremdriften. En start sonen er også satt opp som løpere starter løpet. Denne sonen også fungerer vanligvis som målområdet, og trenger løpere for å fullføre en full loop. Timing mekanismer er plassert på en runner's smekke eller på runner's sko å sikre en nøyaktig finish tid ned til delt andre. En maraton har alltid et sett start tidspunktet alle løpere begynner løpet. Det er ingen fast finish tid, med løpere endte hele dagen frem til den siste løperen krysser mållinjen.

Geografi

Det finnes mer enn 700 maraton gjennomført rundt om i verden hvert år, med mange av disse maraton holdt henhold til spesifikasjonene i Association of International Marathon og Distance Races. Av de offisielle AIMS-sanksjonerte maraton, fem av de største inkluderer maraton i USA (Boston, New York City og Chicago) og Europa (London og Berlin). Men, er mindre maraton gjennomføres på alle kontinenter, blant annet i mange eksotiske steder (som Honolulu, Hawaii).

Hensyn

Kjøre et maraton krever betydelig planlegging og opplæring. Et maraton er basert på utholdenhet. For å forberede en maraton, må løpere trene daglig ved å kjøre korte spurter og lange avstander. Læretiden inneholder også en forsiktig diett som fokuserer på å gi løperen med energi og magre proteiner. Løpere bør deretter hvile kort før selve maraton for å gi kroppen tid til å komme seg etter treningen. Under løpet, må løpere være oppmerksomme til kroppens behov og forblir hydrert. Etter en maraton, må løpere håndtere kroppen smerter og en undertrykt immunsystem på grunn av stress av løpet.


relaterte artikler


hvordan du gjør gymnastiske flipper
hvordan å kaste en frisbee forehanded, eller bla en frisbee
hvordan påvirker friksjon bevegelsen til en bowling ball?
hvor å gynge med et sverd
hvordan samtaler baller og streiker i en ungdom League baseball kamp
om burton menn bindinger
hvordan du velger ishockey hansker
hvordan rullestolen vannski
hvordan å treffe et toppspinn Backhand i tennis
hvordan å være et godt mål spiller i fotball