om kvinners snowboard støvler

om kvinners snowboard støvler

Da snowboard første slo rot, var det en sport dominert av menn. Gear, derfor ble designet med menn i tankene. Kvinner som red var tvunget til å kjøpe menns utstyr som ikke passet riktig. Ettersom tiden gikk og snowboard utviklet seg, ble flere kvinner involvert både på det faglige og rekreasjon nivåer og selskaper begynte å lage utstyr som ble designet spesielt for kvinnelige ryttere. Kvinners snowboard støvler er et slikt eksempel

Betydning

Snowboard støvler trenger å passe skikkelig for å gi optimal ytelse. Women's snowboard støvler, noen ganger referert til som kvinner-spesifikke støvler, er generelt utformet for å bli smalere og lettere enn menns støvler. Dette gjenspeiler de mindre, smalere foten av de fleste kvinner sammenlignet med de fleste menn. Kvinners støvler er også skåret lavere for å justere til en kvinnes lavere kalv muskler. Med et design som tar hensyn til anatomi av en kvinnes fot og ben, kvinners støvler er bedre i stand til å tilby de tettsittende passform krevde for riktig ytelse.

Funksjon

Utenfor de nevnte svak endringer i design, kvinners snowboard støvler fungerer akkurat som menns. De er designet for å passe squarely og tett i snowboard bindinger, slik at rytteren er i stand til å sømløst overføre energi på snowboard. De kan innlemme en mykere, mer tilgivende anlegg for freestyle og mer solid konstruksjon for gratis tur.

Funksjoner

Snowboard støvler generelt har en indre linje og en ytre støvel. Hver strammes med en egen, selvstendig lukka system, vanligvis lisser eller en kabel spenning system. Den indre kjernen gir isolasjon og polstring, mens den ytre støvel gir rigid struktur og fuktbeskyttelse.

Identifikasjon

I dagens snowboard markedet, de fleste selskaper som produserer snowboard støvler har en linje med kvinner-spesifikke støvler. Enkelte slike selskaper er Burton, K2 og Salomon. Noen få bedrifter, som Roxy, design støvler og utstyr utelukkende for kvinner.

Misforståelse

Selv om kvinner er snowboard støvler er designet for kvinner, kan de ikke fungerer for hver kvinne rytter. Det er viktigere å få en godt utstyrt støvel enn å få en som passer ditt kjønn. Siden kvinners boot design bare skreddersyr byggingen til "standard" kvinnelig fot, kan det være for smal og konstriktiv for noen kvinner. En menns støvel kunne gi en mer komfortabel, riktig passform. Det er ingen erstatning for å prøve støvlene på å sørge for at de passer ordentlig.


relaterte artikler


hvordan å skjule lommen som en defensiv takle
hvordan å sparke en fotball for en onside kick
Slik kjører du ut klokken i fjerde kvartal
hvordan å leie en baseball felt
hvordan å lede en fotball
hvordan å spekulere for lagrer i fantasy baseball
hvordan å være en god defensiv back
hvordan å skyte en tidtaker i ishockey
hvordan spille baseball som Manny Ramirez
hvordan gjøre slip knop for en taustige