om infrarøde briller

om infrarøde briller

Infrarød er en elektromagnetisk stråling som har bølgelengder som er lengre enn synlig lys, men kortere enn mikrobølger og terahertz-stråling. Den bokstavelige betydningen av "infrarød" er "under rød" på latin. Med infrarød fotografering, kan folk spore bevegelser og lys. På grunn av disse egenskapene, er det mange bruksområder for seg infrarøde briller, inkludert nattsyn, overvåkning, sporing og målet oppkjøp. Folk iført infrarøde briller er i stand til å se en viss rekkevidde av lys i løpet av dagen. . Lær mer om infrarøde briller og deres formål

Betydning

Infrarødt lys oppstår mellom den synlige og mikrobølgeovn deler av det elektromagnetiske spekteret. Infrarødt lys har en bestemt utvalg av bølgelengder, ligner på synlig lys er bølgelengder som går fra fiolett til rødt lys. "Far infrarøde" lys er nær mikrobølgeovn siden av spekteret, og «nær infrarød» er like synlig lys. Far infrarøde bølger er termisk og utstråler varme (som sollys eller varmen fra en radiator), mens nær infrarøde bølger er ikke eksternt varme, og er praktisk talt umulig å "føle. "

Expert Insight

Når iført infrarøde briller , menneskelige øyne automatisk vil legge "farge" til en infrarød de kan se. Nær infrarød er nær rød i fargen, slik at våre øyne vil se ting som reflekterer infrarød som blir rød. Objekter som absorberer infrarødt, vil imidlertid variere fra å være mørk rød til sort i fargen.

Potensielle

Infrarøde beskyttelsesbriller er også ofte brukt i medisinske klinikker for testing pasienter med balanse og svimmelhet problemstillinger. I disse situasjonene, er infrarøde briller vanligvis knyttet til video skjermer til å observere og registrere øyebevegelser mens pasienter delta i flere aktiviteter. Terapeuten kan evaluere balanse problemer ved å se på pasientens øye bevegelser. Dette er bare en av de mange praktiske og nyttige anvendelser for infrarøde briller i den medisinske verden.

Teorier /Spekulasjoner

Det er den sterke troen på at infrarøde briller vil tillate folk å se spøkelser. Infrarød briller (samt EMF detektorer) er ofte referert til som "spøkelse deteksjonsutstyr. "Mens iført infrarøde briller, folk sporet" paranormale "aktiviteter de kan se gjennom spekteret.

Hensyn

Infrarød briller kan kjøpes på ulike måter. Det er flere nettbutikker som har stort utvalg av høykvalitets infrarøde briller . Disse stedene inkluderer Digital Foto Club, Instructables, infrarød 1 og Amazon. com. Du kan også se etter og finne infrarøde briller i enkelte fotografi butikker. Også selger Wal-Mart ulike infrarøde briller til moderate priser.


relaterte artikler


hvor å fjerne en guvernør fra golfbiler
hvordan å være disiplinert hjemme plate
hvordan du kan nyte et universitet i Florida basketballkamp
hvordan en slugging prosentandel forholde seg til en baseball spillerens evne?
å ribbe en fasan
om brudd i tennis
hvordan sette opp en hestesko grop på stranden
om golf poser
hvordan å lære et barn å svømme
hvordan du gjør en bro kickover