om golf tees

om golf tees

Vitenskapen om fysikk gjør en innvirkning på det enkle golf tee. En gang, det var ett valg, og nå er det mange. Teknologiske fremskritt har utviklet seg golf inn i et spill som de tidlige aktørene ikke ville anerkjenne

Historie

Det er generelt antatt at golf tees har eksistert så lenge som spillet har, men det er ikke tilfelle. Golf antas å ha startet i Skottland i det 16. århundre. Det første patent på en golf tee ble tatt ut i England i 1889. Før dette, ville golfspiller sette sin golf ball på en haug av sand som ble gitt i en boks i utslagsstedet området.

Typer

Mange forskjellige typer av golf tees eksisterer. Selv standarden golf tee har variasjoner. Golf tees kan være laget av tre eller plast og er tilgjengelig i en rekke farger. I tillegg til den tradisjonelle standarden tees, er det Zero friksjon tees, den Perfect tee, Bush-tee og Step Down tee.

Funksjoner

Lengden på standard golf tee brukes, avhenger av hvilken type klubb. De 3 1/4-tommers standard tee er spesielt laget for bruk med store drivere, 2-tommers, 2 1/8-tommers, 2 3/4-inch er for normal drivere og den 1,5-tommer er for strykejern. Null friksjon golf tees gi golfer mer nøyaktighet og evnen til å kjøre ballen avstander som tidligere ble antatt å være uoppnåelig. Det er ingen foran til koppen, noe som reduserer overflaten at ballen kommer i kontakt med og dermed reduserer mengden av friksjon. Det er de som tror at Perfect Tee er den som får den beste nøyaktigheten og avstand fordi den har en overdimensjonert hode. Jo større hode er mer stabil. Dette gir golfspilleren mulighet til å sette tee i en vinkel som ville endre banen fra høy til lav avhengig av par av hullet. Det er også omtrent uslåelig. Fordelen med Bush Tee er at busten vil bøye når ballen blir truffet. Dette betyr at det vil være mindre motstand, noe som skal resultere i lengre og mer nøyaktig stasjoner. Step Down tees er lik standard tees. De ulike størrelse tees er brukt med forskjellige klubber. Den eneste forskjellen er at Step Down tees har forskjellig størrelse kopper. Dette betyr at det blir mer friksjon når du bruker store tees med større klubber og mindre friksjon når du bruker mindre tees med strykejern.

Advarsel

Det er to organisasjoner som utgjør reglene om hva som er tillatt i turneringsspill-Royal og Ancient Golf Club of St. Andrews (R A) og United States Golf Association (USGA) De er begge forpliktet til tradisjonene til golf og mot teknologi tipping fordel mot golfer. Så, hvis du har tenkt å spille i en turnering, selv som en amatør, finne ut først om tee du foretrekker er tillatt.

Potensielle

Bruke riktige tees har potensial til å forbedre din golf spillet og lavere ditt handicap. Tees er ikke dyrt. Kjøpe noen av hvert og traff koblingene et par ganger for å gjøre din egen sammenligning testing. Bransjen arbeider kontinuerlig med å gjøre golf mer teknologisk avansert og potensialet er nærmest ubegrenset.


relaterte artikler


hvordan du gjør en snø kompresjon test
hvordan å kaste et kutt fastball
Slik kjører du en sone boks-og-en basketball forsvar
å svømme langdistanse
hvor å satse på FA Premier League kamper
hvordan å lære barn å snowboard
om burton klær
hvordan du kan bli en oppmann heltid
hvordan å utføre en villedende spille falsk i fotball
hvordan bygge en pistol stativ