om buer

om buer

I gamle Robin Hood-filmer pil og bue var kjente våpen. På et annet kontinent, i løpet av den samme tiden, brukte amerikanske indianere bue og piler på samme måte som Robin Hood's Merry Men. Det er utrolig å tenke på at før Columbus oppdaget Amerika, folk på ulike kontinenter, som var fremmede for hverandre, brukte de samme våpen

Identification

En bue brukes i idretten av bueskyting. Baugen er en smal, buet instrument med en bowstring festet i hver ende. Når en bueskytter presser slutten av en pil mot bowstring og trekker tilbake, vil pilen skyter fremover når strengen slippes. Mange buer er laget av tre eller karbon, med bowstrings laget av ledningen. Buer kan variere i lengde, og kanskje rekke 50-70 inches.

Funksjoner

Kjernen av buen er laget av lag av tre som har blitt laminert sammen. Noen bukker kan brytes i stykker, noe som gjør det enklere å oppbevare eller transportere baugen. Hver bue har en uavgjort vekt, som indikerer hvor mye kraft er nødvendig å trekke pilen et bestemt antall inches. Det er et hakk i baugen som kalles nocking punktet. Det nocking punktet er hvor pilen passer inn i baugen

Typer

I bueskyting er det tre hovedtyper av buer,. Den recurve bue, sammensatte baugen og den rette baugen. Den recurve bow er mest brukt av målet bueskyttere. Det har tips at kurven fra bueskytter. Sammensatte buer brukes av felt bueskyttere og jegere. Dens utforming omfatter kabler og taljer, som gjør det lettere å trekke tilbake. Den rette baugen, som en gang var den mest populære baugen, ligner på en rett linje når unstrung.

Historie

Den pil og bue ble oppfunnet i forhistorisk tid. Gamle egypterne, så tidlig som 5000 f. Kr. , brukte våpen for jakt og krig. Tyrkerne avanserte utformingen av pil og bue av 900-tallet AD. Dette inkluderte bukker som ble laminert med tre og dyr deler. Ved 1100 er i England langbuen var et vanlig våpen. Englands militære erstattet pil og bue med skytevåpen av 1500.

Fordeler

For tidlig mann, var det pil og bue utvilsomt et revolusjonerende våpen. Under jakt spillet, kan menn nå drepe dyr fra trygg avstand. Det er også tillatt mann til dødelig ta ned et menneske fienden på avstand, fjerner nødvendigheten av nærkamp. Sammenlignet med skytevåpen, er det en tilnærmet lydløs våpen.


relaterte artikler


om baseball plasser
om Myrtle Beach golf
Slik kjører du en stoppe og gå i fotball
hvordan å bestille en egendefinert kunstløp drakt
hvordan du får en fotball stipend
hvordan å skaffe seg et dypt sete når man kjører
hvordan finne puma fotball cleats
hvordan fitten en hest
hvordan du gjør en bryter i bryting
hvordan du treffer en golf ball ut av en sand felle