om anti-tåke svømme beskyttelsesbriller

om anti-tåke svømme beskyttelsesbriller

Svømme briller er en av de viktigste deler av utstyr som du trenger å svømme enten recreationally eller konkurransedyktig. Når du velger en svømmetur goggle, sørg for å vurdere en anti-tåke modellen. Anti-tåke svømme beskyttelsesbriller er flott for trening og svømming i åpent vann fordi de ikke trenger å være manuelt ryddet og tillater deg å fokusere på svømming heller enn å prøve å se

Du trenger:.
Ny eller brukt snooker cue tre (ask, lønn og ibenholt er å foretrekke, men alle tre vil være nok) Tre glueElectrical TapeFerrul (ny eller brukt) Butt (nye eller brukte) Tips.

Funksjon

Anti-tåke svømme beskyttelsesbriller er designet, som alle briller, for å holde vann og irritanter ut av øynene mens du svømmer. Anti-tåke beskyttelsesbriller er forskjellige, men fordi de ikke dugger på innsiden av linsene, i motsetning til de fleste andre briller. Som et resultat, vil du kunne se andre i ditt kjørefelt, konkurrenter og tempo klokker tydelig gjennom et bade-økt uten å hele tiden justere og tørk av deg briller.

Funksjoner

Anti-tåke svømme beskyttelsesbriller tendens til å være konstruert for racing eller trening, så de er slank og aerodynamiske. De passer tett til ansiktet og har en gummi liner som sel området av rundt øynene. De har også en tynn, gjennomsiktig belegg av anti-dugg behandling på innsiden av linsene som kanskje må settes på igjen etter noen måneder eller så.

Typer

Anti-tåke briller kommer i flere typer. De vanligvis kommer med separate linser, men dykking masker også kan kjøpes med anti-tåke egenskaper. Du kan også lage din egen, ved hjelp av en anti-tåke spray som vil midlertidig hindre at briller fra dugg.

Hensyn

Når du vurderer å kjøpe anti-tåke beskyttelsesbriller, sørg for at du er klar over at disse goggles generelt ikke beholde sin anti-tåke egenskaper på ubestemt tid. Linsen behandlingen kan ripe eller slitasje over tid, forårsaker beskyttelsesbriller for å begynne å tåke som andre linser. Du kan bytte dem ut uten store kostnader, men de sannsynligvis ikke vil vare like lenge som andre briller vil.

Fordeler

Anti-tåke beskyttelsesbriller stor når du trener, spesielt hvis du arbeider på en masse intervaller . Hvis du bare har noen få sekunder for å hvile før du må dytte bort og gjøre noe annet noen runder, vil du ikke ha tid til å tømme briller slik at du kan få en god titt på tempo klokken. Anti-tåke beskyttelsesbriller eliminere nødvendigheten av dette og lar deg konsentrere deg om slag og hastighet. De kan også hjelpe deg å få en bedre oversikt over hvor fort du svømmer fordi du vil kunne se klart det andre du løfter hodet opp av vannet.

Advarsel

Hvis du velger å anvende anti-dugg behandling til din nåværende par briller, må du følge instruksjonene nøyaktig. Hvis du ikke gjør det, kan behandlingen ikke satt på briller og kan komme i øynene dine når du bærer briller i vannet. Dette kan forårsake permanent skade, så pass på at du følger instruksjonene og utføre noen nødvendige tester på brillene før bruk dem for å sikre at behandlingen overholdt linsene riktig.


relaterte artikler


hvordan du lagrer skiene for sommeren
hvordan å håndtere en løs tånegl
hvordan å kjøpe en Zamboni
hvordan å identifisere rock teksturer
hvordan å skyte en tidtaker i ishockey
hvor mye golf vognene koster?
hvordan du velger en hagle shell reloader
hvordan spille en diamant forsvar i fotball
Slik kjører du en loppe flimmer
hvordan du utfører en albue pass i bryting