hvordan påvirker skismurning hastigheten på en ski?

hvordan påvirker skismurning hastigheten på en ski?

Redusere Friksjon

Ønsker å zip ned skibakkene raskere? Riktig voksing skiene er en av de beste måtene å oppnå dette.
Glider er brukt på ski for å redusere friksjonen ved å skape en jevn og glatt overflate som kaster vann effektivt. Voks ikke bare tillater skiløpere til å øke farten og slå med mer kontroll, kan det forlenge levetiden på skiene.

Velge rett Wax

Ikke alle skismøring er opprettet samme. Skismurning vanligvis selges i fargede barer. Fargen på voks du trenger å bruke avhenger av temperatur og type snø der du ski. Hvert merke av skismurning bør ha et diagram som forteller deg hvilke farger å velge basert på disse forholdene.

Ski Voksing Tips

Voks skiene er en noe kjedelig, men viktig oppgave som vil føre til mer moro i bakken. Jo oftere ski er vokset, jo raskere vil de gli over snø. Som en generell regel bør voks brukes på ski etter hver 10. dag i bruk, om ikke oftere.
Watching en annen voks skiene er en god måte å lære. Foruten selve skismurning, de grunnleggende verktøyene som trengs inkluderer en skrustikke for å holde skiene, et smørejern, en plast skrape, en grov pensel, en fin pensel og en pusseklut.
Alltid fra spissen til halen av ski. Etter rengjøring av ski, legger smeltet voks til sin base. Iron med lett trykk, slik at voks dekker hele bredden på skisålen. La voksen avkjøles helt før skrape ski med en plast skrape. Basen bør da være børstet-først med en grov pensel og deretter med en finere en-og polert med en klut.


relaterte artikler


Slik stroppen inn i en snowboard
hvordan å slå å sette yips
hvordan finne steder å bade om vinteren
hvordan du bruker en hackamore på en hest
hvordan du gjør en verdens største i ultimate frisbee
hvordan bli en stor fotball-kaptein
hvordan å spille golf da brøt
Reglene for lacrosse
hvordan holde et vinnerlag motivert i fotball
hvordan å feste en nakke skjold til en målvakt maske