hvordan du trygt reparere en ødelagt balltre

hvordan du trygt reparere en ødelagt balltre

Ved hjelp av en brukket balltre kan være farlig. I noen organisert spill på videregående nivå og over, er det rett og slett ikke gjort. Enten det er en aluminium balltre eller en tre-en, reparasjon av fat flaggermus er nesten aldri gjort. De flaggermus er rett og slett erstattet. Kanskje en stor-league hitter ikke vil ønske å miste en favoritt balltre med en hårfin sprekk i det. Han kan reparere det med lim, klar neglelakk eller flytende sement. Men dette vil bare fungere for mindre feil. Men, reparasjoner må gjøres til ungdom baseball liga flaggermus og for spill som er mindre organisert for å holde et spill levende.
en.
Bruk flytende sement eller en veldig sterk lim når et stykke av løpet har blitt skåret av en tre balltre. Denne type reparasjon kan være svært effektivt hvis limet spres jevnt og flaggermusen er satt i en skrustikke i minst 24 timer. En flaggermus kan dele på en av korn av tønnen, og så lenge det stykke er skåret med en tykkelse på mindre enn en tomme, kan balltre repareres for relativt god stand. Når sprakk flaggermus kanskje ikke lenger har lang levetid det en gang gjorde, men det skal fortsatt være i stand til å slå ballen nesten like langt og så hardt som en uskadet balltre.
To.
Bruk elektrisk tape for å reparere en sprekk i håndtaket på bat. Hvis en blings av håndtaket er brukket av, ikke prøv å reparere bat hvis den skal brukes i en baseball eller fast-pitch softball game. Det er for mye press på flaggermus på inntrykk med ballen for flaggermus å holde opp. Men hvis det er bare en liten sprekk, kan kraftig tape arbeide underverk for at balltreet for å bo i tjeneste. Reparasjonen bør ikke være mer enn en tomme eller en tomme og en halv. Noe mer enn det er for stor en feil å reparere. Ta båndet og begynne å pakke en tomme over sprekken og fortsett til du er en tomme under sprekken.
Tre.
Bruk klar neglelakk for å reparere eventuelle overflaten sprekker i løpet av en tre balltre. En liten sprekk eller chip betyr ikke en trekirke balltre må kastes. Bruk klar neglelakk for å fylle hullet og la dem tørke. Ta sandpapir for å jevne ut eventuelle ujevnheter for å sikre at bat er tilbake til sin naturlige form.
fire.
Finn en to-brikke verktøy-og-dø-enhet som bruker komprimering for å reparere hakk i en aluminium flaggermus og tilbake i sin opprinnelige form. Du bør aldri forsøke å bruke en sprakk aluminium balltre, men en flaggermus som har vært i bruk i flere sesonger er bundet til å ha et par bulker og dings. Ved hjelp av komprimering enheten kan returnere bat til sin opprinnelige tilstand.

Tips og advarsler


 • Undersøk flaggermus for sprekker og sprekker hver uke eller så. Det er mye enklere og mindre kostbart å reparere en liten sprekk enn å erstatte en flaggermus.
 • aldri bruke en hammer og spiker for å reparere en flaggermus som skal brukes i alle baseball eller fast-pitch softball game. En flaggermus repareres på denne måten kan gjøres om til et farlig våpen.


 • relaterte artikler


  å svømme på rygg
  hvordan du kan bygge din egen off road kart
  hvordan du bruker bjørnen gjennomgå i fotball
  hvordan du utfører en stuffblock test
  hvordan du oppretter et boblebad i et svømmebasseng
  Slik signal som eller identifisere et fartøy som driver dykking
  hvordan vet en fotballtrener hva spiller for å kjøre?
  hvordan du lagrer sykkelen din for vinteren
  hvordan finne et jai Alai spill i Miami
  hvordan å treffe en home run i MLB 2004