hvordan du kan nyte Algarve Portugal golf

hvordan du kan nyte Algarve Portugal golf

Hvis du liker golf, vil du nyte utforske Algarve Portugal golfbanene. Disse kursene har vært rangert høyt med profesjonelle golfere overalt. The PGA proffene tilbringe tid på Algarve Portugal golfbanene når de ikke reiser på golf-banen. Noen av de mest populære designerne i golfbaner har designet det meste av golfbaner. Du kan nyte Algarve Portugal golfbaner og prøve lykken på mange forskjellige kurs

Du trenger:.
Fly til Algarve Portugal (bestille på forhånd).
Bestillinger på en resort eller hotell (bestille på forhånd).
Bestillinger på fire golfbaner (boka når du bestiller hotell).
Golfklubber.


en.
Reserve et hotell som ligger sentralt til noen forskjellige Algarve golfbaner. Dette vil tillate deg å spille forskjellige baner hver dag. En populær beliggenhet vil være på Hotel Hilton Vilamoura As Cascatas Spa. Dette hotellet ligger i Vilamoura, og har en helse spa og seks bassenger, med tre restauranter. Dette hotellet ligger i sentrale Algarve og har seks overlegne golfbaner i nærheten.
to.
Reserver første dag av golf på Oceanico Laguna Golf Course. Joseph Lee opprettet dette kurset i 1990. Den har atten hull med et par 72. Dette kurset har alle utfordringene i en linksbane. Fra tid til annen, har dette kurset noen sterk vind, som legger til utfordringen av kurset.
Tre.
Book den andre dagen på Oceanico Millennium Golf Course. Dette kurset er designet av Martin Hawtree og har atten hull med et par 72. Dette kurset er en park som setting med store furutrær og en innsjø ved hull tre som legger til utfordringen.
fire.
Book den tredje dagen på Oceanico Pinhal Golf Course. R. Trent Jones, Jr laget kurset i 1976. Kurset har atten hull med et par 72. Den bunkere og vann gjør dette kurset en utfordring som nytes av noen av proffene.
Fem.
Book den fjerde dagen på Oceanico Victoria Golf Course. PGA pro Arnold Palmer utviklet kurset i 2004. De atten hulls golfbane har en par 72. Dette er den lengste golfbanen i Algarve, og vil være den mest bemerkelsesverdige golfbanen i Algarve Portugal som du spiller. Dette vil være den siste og det beste av din golf reisemål.

Tips og advarsler


 • Hvis du nyte en dag med golf, ta litt tid på kvelden til å nyte de fine restaurantene på kurs og på hotellet.
 • Vintrene i Algarve er varmt hele året.
 • Pack klær for varme og varme temperaturer.


 • relaterte artikler


  hvordan spille spiss i foosball
  hvordan å treffe en backspin tjene i bordtennis
  hvordan å lede en fotball mål
  hvordan å lede et fotball for et pass
  hvordan du leser en quarterback øyne
  hvordan du bruker baseball slang
  hvordan spille midtbanespiller i foosball
  hvordan du gjør en flash-angrep i folie fekting
  hvordan du ser live cricket kamper
  hvordan å score i frisbeegolf