hvordan du bruker sykkelen pumper

hvordan du bruker sykkelen pumper

Blåse opp din sykkelen dekk virker som en enkel konsept. Mange amatør ryttere, men synes dette å være langt vanskeligere enn du kan forestille deg. Mesteparten av tiden, er problemet at sykkelen pumpen ikke er kompatibel med ventilen på dekk. Heldigvis er dette et problem som lett kan rettes opp. Når du har rett pumpe (eller justering), vil du kunne fylle dekkene om de har Schrader eller Presta ventiler

Du trenger:.
Universal sykkel pumpe


. en.
Begynn med å kjøpe en universell sykkelpumpe. Disse pumpene har et hode på enden av røret som passer både Schrader og Presta ventiler. Du kan kjøpe disse i praktisk talt alle sykkelbutikk. Selv om de kan være dyrt (opp til $ 60), de er vel verdt investeringen siden de kan brukes til å fylle opp noen sykkel dekk, bil dekk til og med din sportsballer.
To.

Fjern den ytre hetten fra ventilen i dekket ditt. Dette vil mest sannsynlig være et plastlokk. Presta ventiler vil også ha en mutter, som du kan skru med hånden. Du må fjerne denne mutteren fra ventilen for å bruke sykkelen pumpen. Ellers kan du skade sykkelen pumpen kan repareres.
Tre.
Søk etter en spak på toppen av pumpen munnstykket. Hvis pumpen har en spak, sørg for at den er i ulåst posisjon. Dette betyr at spaken vil være nede, eller ligger på toppen av dysen.
Fire.
Fest hodet av munnstykket rundt ventilen på dekket. Skyv munnstykket godt inn slik at hele tuppen av ventilen er dekket av dysen. Hvis pumpen har en spak, er tiden nå inne for å snu den opp i låst stilling. Når du har gjort dette, bør munnstykket ikke flytte fra ventilen når du slipper.
Fem.
Start pumpe luft inn i dekket. Du må bruke enten hendene eller føttene for å kunne gjøre dette, avhengig av hvilken type pumpe du eier. Dette vil faktisk være den enkleste delen av å bruke sykkelpumpe. Ta en pause mens du pumper for å føle dekket for å sjekke lufttrykket. Fortsett å pumpe til du er fornøyd med lufttrykket. Husk at dekkene skal være fast, men ikke "rock hard. "
Seks.
Husk å sette spaken til pumpen ryggen til opplåst posisjon før du tar ut munnstykket. Ellers kan du skade ventilen. Fjern munnstykket og stakk nøtten (hvis aktuelt) og lokket på ventilen.

Tips og advarsler


 • Se på siden av dekkene dine for informasjon om oppblåsing dekkene. Akkurat som med bildekk , vil sykkeldekk ha anbefalt psi for inflasjonen er oppført på dekket. Dette er nyttig hvis sykkelen din pumpen har et mål vedlagt. Ta med sykkelen til din lokale sykkel butikk ved kjøp av en sykkelpumpe. På denne måten vil en arbeidstaker i butikken være bedre i stand til å hjelpe deg når du kjøper din pumpe. Sannheten er den vanskeligste delen om å bruke en sykkelpumpe er å kjøpe riktig (selv om det universelle pumper med hodet på munnstykket er utrolig enkelt å bruke).


 • relaterte artikler


  hvordan å hoppe høyere
  hvordan du slår en dobbel spille fra midten infield stillinger
  om sideout scoring system i volleyball
  hvordan du får en tee tid
  typer av golf spill
  hvordan å bade en hest for et show
  hvordan å bryte en full-domstolen trykk i basketball
  hvordan sette opp en quarterback for en avskjæring
  hvordan å bli en produktiv klype hitter
  hvordan å sprette tilbake etter slik en home run