hvordan bolle

hvordan bolle

Denne artikkelen vil lære deg det grunnleggende om bowling og hvordan å utmerke, noe, på sporten . . . . . ja, det er en sport

trenger Du:!.
Bowling Ball
Bowling Sko.
Bowling Lane.
Penger for lane /sko utleie.


en.
Gå til din lokale bowlinghallen og leie en kjørefelt.
To.
Lei et par sko, noe som gjør at de passer så godt som mulig, kan du be om en annen størrelse hvis nødvendig.
tre.
Finn deg en bowlingkule!

(Se min eHow artikkel om å plukke ut en bowlingkule!)
fire.
Plasser fingrene i ballen, og steget opp til den tilnærmingen (der prikkene er på gulvet) Bruk bowling etikette! Hvis det er bowlers på tilnærmingen på hver side av deg, vente til de er ferdige bowling før stepping opp. Line deg opp ved hjelp av prikker på gulvet, det er hva de er der for! For nybegynnere, anbefaler jeg står til venstre eller høyre for midten dot. Til høyre for høyrehendte bowlers, og til venstre for venstrehendte bowlers.
Fem.
Tilnærmingen. Nå som du har din ball, sko, og du står på rett sted, må du ha en god tilnærming å kaste et godt skudd! Standard tilnærminger er vanligvis fire trinn, men avhengig av kroppen din, og hvor behagelig du føler, kan du ta fem, tre, seks, uansett! Du må bare være sikker på to ting:
1) Ikke gå over foul linjen, den lille svarte linjen i begynnelsen av banen. Under åpen bowling, er det vanligvis av, men i løpet av standard spille, stepping over foulen linjen resulterer i en null for poengsummen.
2) Du må slutte på foten motsatt din kaste hånden. Høyrehendt bowlers bør ende med sin venstre fot fram, bør venstrehendt bowlers ende med sin høyre fot fram.
6.
Du har sikkert vært lurer på hva pilene på banen mener. Du skal bruke dem til å sikte med ballen! Se aldri på pinnene, er målet for langt unna og du vil aldri vært nøyaktig. For høyrehendte nybegynner bowlers, vil jeg anbefale rulle ballen over pilen rett til høyre for sentrum en, eller den helt ut foran. Forsiktig slippe ballen holde håndleddet vrir seg. Hvis du vri håndleddet den minste bit på utgivelsen, kan det ha stor innvirkning på rull ballen. For akkurat nå, bare holde det så rett som mulig.
7.
Etter å ha sluppet ballen, må du fortsette å bringe armen og hånden opp gjennom ballen. Det kalles en følge gjennom, og uansett grunn, gjør det en forskjell. Du vil at hånden til å gå opp forbi øyenivå når du kaster ballen. Pass på at ballen ruller over pilen du sikter til.
åtte.
Hvis du går glipp av pilen helt, kan det være lurt å få en annen ball, eller justere tilnærming. Du bør være slippe ballen når ledende foten er nær foul linjen, men ikke over. Hvis du er to eller tre meter fra foul linjen når du slipper ballen, bare stå en fot eller to lenger opp på tilnærmingen.
9.
Når du finjustere tilnærming og slipp, handler det om nøyaktighet! Få din tilnærming og slipp med følge gjennom ned er den vanskeligste delen av bowling. Nå er alt du trenger å gjøre er å rulle ballen over at pilen og du er på vei!

Tips og advarsler


 • Du vil merke noen bowlers har en kurve, bør nybegynnere bare prøve å kaste rett, når du får det grunnleggende ned, så kan du arbeide med kurvet (hooking).
 • Vær forsiktig så du ikke loft ballen, eller slipp den slik at ballen er luftbårne og lander lenger nedover banen. Dette kan skade ballen og banen, og noen smug vil be deg om å gå hvis du hele tiden gjør det. Hvis du er Lofting, trenger du sannsynligvis en tyngre ball eller en bedre utstyrt en for hånden.


 • relaterte artikler


  hvordan å passe en bowling ball
  hvordan å delta på verdens største utendørs cocktail party
  hvordan du kan unngå å bli lurt på plasser som Manny Ramirez
  om stroppen i snowboard bindinger
  hvordan bli en tennisspiller i form?
  om volleyball Libero
  hvem oppfant lacrosse?
  hvordan samtaler baller og streiker i en ungdom League baseball kamp
  hvordan bli en bedre tønne racer
  hvordan finne en ekstra 20 meter av golf tee