hvordan bli kvitt svart mugg i en båt

hvordan bli kvitt svart mugg i en båt

Black mold er ikke bare ekkelt å se på-det er også farlig for helsen din. Puste inn muggsoppsporer kan føre til pusteproblemer og alvorlige allergiske reaksjoner. Når du er rengjøring mold av en båt eller påføring av soppdreper, gummihansker og munnbind eller åndedrettsvern å beskytte deg selv. Her er noen skritt å ta for å fjerne mugg og holde den fra tilbake
en
Prøv et blekemiddel- og-vann-blanding, eller du kan velge å bruke en kommersiell mold-fjerning produkt. Milton, vanligvis brukt til å sterilisert tåteflasker og leker, kan brukes til å eliminere muggsopp. Molderizer er en organisk løsning for fjerning av mold og mugg. Star Brite selger en rekke produkter for styring av skadelige veksten. Se Resources kjøp av disse elementene.
To.
Fjern puter og andre elementer fra området der formen er økende. Tørk dem ned og sette dem i solen. Spray på mold-fjerning produkt på det berørte området og la den sitte i 20 minutter eller hvor mye tid som er angitt på flasken.
tre.
Bruk en myk børste til å skrubbe det berørte området. Vask med en slange eller et vått håndkle. Tørk, og gjenta etter behov. Spray et siste strøk av mugg remover for å hindre at yucky ting fra å vokse igjen. La den stå på og la det tørke.
Fire.
Bruk et soppmiddel for å hindre at mugg kommer tilbake. Disse sterke løsninger arbeid på en rekke ulike overflater, som tre, vinyl og plast.
Fem.
Hvis formen skaden er alvorlig og overflaten kan ikke repareres, fjerne overflate og erstatte den. Så sørg for å holde den ren med et soppmiddel eller mugg-fjerning produktet.

Tips og advarsler


 • Pass på at området du er renhold er godt ventilert. Rengjør alltid av mold før du male en moldy overflate.


 • relaterte artikler


  om bryst
  Slik starter en to-takts (to syklus) snøscooter uten elektrisk start
  hvordan å stoppe en breakaway i ishockey
  hvordan å hoppe en hest om vinteren
  om pitching en baseball
  Slik rate golfbaner
  hvordan å være en god basketball handler i en måned.
  hvordan bli en fotballspiller i form?
  hvordan trene for fotball fart utholdenhet
  hvordan du gjør et headlock i bryting